TUI biedt vanaf nu wereldwijd 45.000 unieke belevingen via platform ‘TUI experiences’

Reisorganisatie TUI biedt vanaf nu in 90 verschillende landen wereldwijd 45.000 belevingen aan via het nieuwe platform TUI Experiences. Voortaan is het niet alleen mogelijk om klassieke excursies te boeken, ook unieke uitstapjes en originele activiteiten behoren tot het aanbod. Reserveer een tafeltje in een lokaal en authentiek restaurant, boek een ontspannende wellnessbehandeling in een unieke spa of ga naar een sportwedstrijd of museum. Met het nieuwe platform winnen de reizigers ook tijd: alle activiteiten kunnen op elk moment worden gepland, zowel voor als tijdens het verblijf. Bovendien kan alles voortaan ook online.

Ruimer aanbod en minder tijdverlies

GO TUI, het totaalaanbod excursies van reisorganisatie TUI, en Musement, een Italiaanse startup die wereldwijd excursies aanbiedt en sinds vorig jaar deel uitmaakt van TUI, worden samengevoegd in TUI Experiences.

Met één druk op de knop krijgen de klanten toegang tot een kwalitatief, gevarieerd en eigen aanbod van bijzondere activiteiten en belevingen. In totaal zijn er op het nieuwe platform meer dan 45.000 activiteiten en uitstapjes te boeken in 90 landen. Het gaat niet meer om alleen de klassiekere excursies op zonnige strandvakantiebestemmingen: ook steden voegen zich nu aan het aanbod toe. Reizigers kunnen tickets boeken voor talrijke musea, sportwedstrijden en unieke tentoonstellingen. Zelfs een tafeltje reserveren in een lokaal restaurant in, bijvoorbeeld, hartje Firenze of een behandeling in een uniek spa-resort behoren tot de mogelijkheden. Bovendien zijn een groot aantal van de excursies beschikbaar in het Nederlands.

Klanten kunnen alles uiteraard op de bestemming boeken, maar eveneens voor vertrek, zodat ze veel minder tijd verliezen ter plaatse. Alles kan vanaf nu ook online, zowel via de website www.tui.be/nl/excursies, als via de TUI-app. Boeken bij de TUI-reisagenten blijft uiteraard ook mogelijk. Gedurende het volledige boekingsproces is er 24/7 assistentie beschikbaar, zowel telefonisch als via mail.