TUI ontvangt 8 TM Travel awards

DE “OSCARS” VAN DE BELGISCHE REISSECTOR

 

Touroperator TUI is bekroond tot de beste touroperator in de categorie vliegvakanties en autovakanties. De TUI website werd als beste reiswebsite beoordeeld. Ook TUI fly viel in de prijzen, 2 keer zelfs want General Manager Gunther Hofman is uitgeroepen tot man van het jaar. Alles samen goed voor 8 TM Travel Awards, de “Oscars” van de Belgische reissector die al voor de 22ste keer werden uitgereikt.

De grootste toerismegroep van het land en zijn 2300 medewerkers zijn bijzonder opgetogen over deze appreciatie van de professionals, een hart onder de riem om hun marktleiderschap te blijven verdienen.

Het vakblad Travel Magazine organiseert elk jaar een rondvraag bij de Belgische reisagenten. Op basis van die beoordelingen ontving TUI 8 awards tijdens een feestelijke editie, vrijdagavond 15 november, in het Hilton hotel te Antwerpen.

TUI Belgium werd 3 keer uitgeroepen tot de ‘Beste Touroperator’: voor zowel de website www.tui.be (“Best Belux Website 2019”) als voor vliegvakanties (“Flying Holidays”) en autovakanties (“Motoring Holidays”).

Luchtvaartmaatschappij TUI fly kreeg net als in 2018 de Award ‘Aviation Excellence’. Nog mooier is de award ‘Man of the year 2019’ die General Manager Gunther Hofman te beurt viel. De professionals zijn de bijzonder klantgerichte acties van TUI fly niet vergeten, toen de passagiers bij stakingen van luchtverkeersleiders of bagage-afhandelaars in moeilijke omstandigheden toch diezelfde dag naar hun bestemming werden gebracht. Fabienne Clinckart, reisagente in de TUI Shop Edingen, mocht de verdienstelijke award ‘Leisure Travel Agent of the year 2019 (French-speaking)’ in ontvangst nemen, een belangrijke appreciatie voor de professionele service aan de klant.

RIU Hotels & Resorts – één van de belangrijkste hotelmerken aangeboden door de TUI Groep – werd nog maar eens gelauwerd als ‘Beste Vakantiehotelketen’. TUI Ticket Shop, het vroegere Sirius Travel Service, werd naar jaarlijkse gewoonte bekroond als ‘Beste Broker’ voor vliegtickets.

– TUI is het grootste Belgische vakantiemerk, waaraan vorig jaar ruim 2,6 miljoen reizigers hun vakantie toevertrouwden. – – TUI fly Benelux vervoerde 7,1 miljoen passagiers (2018) vanuit 4 landen van oorsprong – – TUI heeft een netwerk van 104 reisagentschappen. – – TUI Belgium stelt in ons land ruim 2300 personeelsleden tewerk. – – TUI Belgium groepeert de Belgische reisactiviteiten van TUI Group, de grootste toerismegroep ter wereld.