UFODRIVE maakt Brussel … én Europa elektrisch !

UFODRIVE staat voor een revolutionaire autoverhuurervaring. Het biedt een uiterst mobiele en exclusief elektrische oplossing. Na Luxemburg te hebben veroverd, schakelt UFODRIVE nu een versnelling hoger. Nieuwe voertuigen, nieuwe sites in Brussel en in de rest van Europa.

HANDIGE HUURAPP !

Deze dienst biedt inwoners en reizigers de mogelijkheid om de overgang naar uitstootvrij vervoer te versnellen door elektrische wagens voor lange afstanden ter beschikking te stellen in heel Europa. Dat is te danken aan een geavanceerde technologische oplossing die 24/7 toegankelijk is zonder dat er papierwerk aan te pas komt, zonder sleutel en zonder eindeloze wachttijden.

VOERTUIGEN

Uitzonderlijke voertuigen, een niet te evenaren autonomie voor een onklopbare prijs, opladen inbegrepen! • Nissan Leaf (€79/d – 250km) – • Hyundai Kona EV (€99/d – 360km) – • Tesla Model 3 Standard Range Plus (€109/d – 360km) – deze zomer beschikbaar – • Tesla Model 3 Long Range (€129/d – 450km) – • Tesla Model S (€149/d – 380km) – • Jaguar I-PACE (€159/d – 320km) – • Audi E-Tron (€159/d – 350km) – Made in Brussels!

NULUITSTOOT, GROENE ENERGIE

Door UFODRIVE te combineren met car sharing, de fiets en het openbaar vervoer voor kortere trajecten, kunnen de Brusselaars eindelijk kiezen voor duurzame mobiliteit met nuluitstoot. Aldus dragen ze bij tot een schonere, kalmere en gezondere stad. Bovendien zijn alle UFODRIVE-voertuigen uitgerust met een Eneco-herlaadkaart; ze rijden dus volledig op groene stroom.

Kers op de taart, UFODRIVE schenkt ook 1€ per 100 kg uitgespaarde CO²-uitstoot aan duurzame projecten om aldus de transitie naar de productie van groene energie te versnellen.

SITES IN BRUSSEL

VIP Parking P1 van Interparking op de luchthaven van Zaventem en de Interparking 2 Portes (Naamsepoort) in Brussel-centrum.

OOK IN DE REST VAN EUROPA

Luxemburg, Hamburg, Keulen, Dublin, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De komende maanden ook in Parijs, Wenen en andere grote Europese steden.