Uitbreiding Marriott Bonvoy’s collection merken

Marriott International kondigt een belangrijke mijlpaal aan in haar Marriott Bonvoy portfolio van onafhankelijke hotelmerken, met de opening van het 200e Autograph Collection hotel, het 50e Tribute Portfolio hotel, en de verwachte opening van het 120e Luxury Collection hotel. Samen zullen de drie Collection-merken naar verwachting hun wereldwijde aanwezigheid uitbreiden tot bijna 70 nieuwe locaties in 2021, waaronder 24 nieuwe markttoetredingen, aangezien het Marriott Bonvoy portfolio blijft inspelen op de vraag van de consument naar meer op maat gemaakte ervaringen die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse reiziger.

Grand Universe Lucca, Autograph Collection, het 200e hotel van het merk

De Collection-merken zijn erop gericht consumenten een reeks onafhankelijke hotels aan te bieden met unieke verhalen die zijn geïnspireerd door hun bestemming, en eigenaren toegang te bieden tot alle voordelen van het Marriott-systeem met behoud van de eigenheid van hun hotel.

Autograph Collection, een leider op het gebied van soft brand, werd in 2010 opgericht met slechts zeven hotels. De aantrekkelijke benadering van het merk stelt hotels in staat hun onafhankelijkheid te behouden, terwijl ze profiteren van alle voordelen van het Marriott Bonvoy-aanbod. De Autograph Collection-hotels zijn met de hand geselecteerd op hun inherente vakmanschap en hun uitgesproken kijk op design en gastvrijheid en bieden rijke, meeslepende momenten die een blijvende indruk achterlaten.

Passend bij een merk dat zich inzet voor het herstel van historische monumenten, is het 200e Autograph Collection-hotel het voormalige 16e-eeuwse Palazzo, Grand Universe Lucca, Autograph Collection, in Lucca, Italië. Lucca staat bekend als de stad van de 101 kerken en ligt in het hart van Toscane, aan de voet van de Apuaanse Alpen en op minder dan een half uur rijden van de kust van Versilia. Het boetiekhotel met 55 kamers en negen unieke suites kijkt uit op twee van de mooiste piazza’s van Lucca en is perfect gelegen om de prachtige stad te ontdekken.

Autograph Collection zal in 2021 zijn unieke kijk op gastvrijheid aan nog meer reizigers aanbieden, met naar verwachting 48 hotels die zich voor het einde van het jaar bij de Collection zullen voegen op spannende locaties over de hele wereld – van pittoreske skigebieden, tot bruisende Europese hoofdsteden, tot all-inclusive strandbestemmingen.

The Cloudveil, Autograph Collection in Jackson Hole, Wyoming, opent in het voorjaar van 2021 zijn deuren op Jackson’s historische stadsplein. Het hotel zal de kenmerkende westerse stijl van de stad uitdragen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe en een verfijnde, maar ontspannen gevoel naar de vallei. Muir, Autograph Collection (wat ‘de zee’ betekent in het Gaelic) zal naar verwachting in de zomer van 2021 gasten verwelkomen in Halifax voor een onmiskenbaar Nova Scotian ervaring, met een ‘Born of this Place’ design mentaliteit en een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan en locatie. Humaniti Hotel Montreal, Autograph Collection, gelegen in het hart van Montreal, opent naar verwachting dit voorjaar zijn deuren als een baken van moderniteit in een van de meest historische steden van Noord-Amerika. Het hotel beschikt over 193 lichte kamers en suites, verschillende eetconcepten met de beroemde culinaire cultuur van Quebec, een schitterend zwembad op het dak, een rustige spa, een fitnesscentrum en nog veel meer.

The Marmorosch, Autograph Collection in de Roemeense hoofdstad Boekarest, 217 kamers, is gevestigd op de locatie van een voormalig paleis en bank, gebouwd aan het einde van La Belle Époque, en weerspiegelt de dynamische, optimistische en creatieve kant van die tijd.

In China zal CAST Nanjing, Autograph Collection, 110 kamers, geïnspireerd door een bijzonder landschap en een unieke geschiedenis, de weg vrijmaken voor een originele ervaring die de radicale juxtapositie van de locatie viert, met een verwachte opening in het voorjaar van 2021. Andere locaties waar Autograph Collection in 2021 haar deuren verwacht te openen zijn Singapore, Seoul, Berlijn, Antwerpen en Istanbul. Negentien van Autograph Collection’s verwachte hotelopeningen in 2021 zullen meeslepende getaways zijn onder Marriott’s nieuwe all-inclusive platform op locaties in Mexico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, St. Lucia, Antigua en Costa Rica.

Tribute Portfolio is een groeiende wereldwijde familie van onafhankelijke karaktervolle hotels, samengebracht door hun passie voor boeiend design en hun drive om bruisende sociale scènes te creëren voor zowel gasten als de lokale bevolking. Het merk verwacht zijn expansie in 2021 voort te zetten met 15 nieuwe hotels.

Tribute Portfolio verwelkomde zijn 50ste hotel in maart, toen The Kinley Chattanooga Southside, A Tribute Portfolio Hotel het tweede Kinley hotel werd dat deel uitmaakte van de portfolio. Het hotel biedt Kinley’s kenmerkende down-to-earth, lokaal geïnspireerde en pretentieloos hippe gastvrijheidservaring in het hart van de stad. Deze zomer zal Tribute Portfolio naar verwachting haar debuut maken in Ibiza, Spanje, een iconisch eiland dat bekend staat om haar sociale scenes. Gelegen aan de rand van het water en met een verborgen oase tuin concept, Hotel Riomar, Ibiza, A Tribute Portfolio Hotel, waar rivier (Rio) de zee (Mar) ontmoet, brengt balans en sereniteit door een harmonieuze verbinding met de natuur. .

Aan de andere kant van de Stille Oceaan zal The HIYORI Chapter, A Tribute Portfolio Hotel in de zomer van 2021 openen in het prachtige Kyoto, Japan als het tiende Tribute Portfolio hotel in Azië. Het 203 kamers tellende hotel, gelegen in Kawaramachi Nijo, aan de oever van de Kamo rivier, zal fungeren als een meeslepende culturele basis in dialoog met de historische en rijke schoonheid van haar omgeving. Andere locaties waar Tribute Portfolio in 2021 hotels in de portefeuille wil verwelkomen zijn onder meer Washington D.C., VS; Atlanta, VS; Sevilla, Spanje; en Shenzhen, China.

The Luxury Collection, een verzameling unieke en legendarische hotels, vertegenwoordigt hotels die de bestemming definiëren en authentieke en inheemse ervaringen bieden die blijvende en dierbare herinneringen oproepen.

The Luxury Collection verwacht dit voorjaar zijn 120e hotel, Matild Palace, A Luxury Collection Hotel, te openen in Boedapest, Hongarije. Het Matild Palace met 130 kamers heeft een kenmerkende ambiance die representatief is voor zijn Hongaarse erfgoed en die onmiskenbaar is vanaf het moment dat gasten door de deuren stappen. Het iconische pand werd ontwikkeld onder de bescherming van Hare Keizerlijke en Koninklijke Hoogheid Maria Klotild van Saksen-Coburg en in 1902 gebouwd door de beroemde Hongaarse architecten Kálmán Giergl en Flóris Korb. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt monumentaal beschermd. .

Matild Palace is een van de vier hotels die The Luxury Collection in 2021 verwacht te openen, waaronder het allereerste hotel in Tasmanië met The Tasman, a Luxury Collection Hotel, in Hobart. Het langverwachte hotel opent in de herfst van 2021 en zal 152 luxueus ingerichte kamers en suites hebben in gerenoveerde historische gebouwen op Parliament Square. Het merk verwacht dit voorjaar ook zijn voetafdruk in Azië uit te breiden met Josun Palace, A Luxury Collection Hotel, in Seoul, Zuid-Korea. Josun Palace, oorspronkelijk gebouwd in 1914 als een van de eerste hotels in Korea, zal voortbouwen op zijn erfenis van vakmanschap en aangepaste service om zijn positie te bevestigen als het hotel bij uitstek voor hoogwaardigheidsbekleders, beroemdheden en royalty’s. Josun Palace, gelegen in het Gangnam-district in het centrum van Seoul, zal 254 gastenkamers, vijf eet- en drinkgelegenheden en een wellnessclub hebben.

Met de Marriott Bonvoy portfolio’s strategie hebben onafhankelijke hoteliers meer opties om toegang te krijgen tot de meer dan 147 miljoen leden en sterke distributiekanalen van het reisprogramma, of het nu gaat om een nieuwbouw of een conversie hotel. Gasten van deze hotels kunnen Marriott Bonvoy punten verdienen en inwisselen tijdens hun verblijf en genieten van alle voordelen van een verblijf als lid. Alle Collections eigendommen zijn verplicht Marriott International’s Commitment to Clean-beleid te volgen, ontwikkeld aan het begin van de COVID-19 pandemie in samenwerking met topexperts op het gebied van voedsel- en waterveiligheid, hygiëne en infectiepreventie en hotelexploitatie.

Marriott Bonvoy’s Collection-merken omvatten momenteel iconische hotels over de hele wereld, zoals The Chatwal, A Luxury Collection Property, New York City; Cotton House Hotel, Autograph Collection, Barcelona; en The Great Northern Hotel, A Tribute Portfolio Hotel, Londen.