UitMUNTend idee: Max’s Mints !

100% natuurlijk, biologisch en vegan: Max’s Mints zijn muntjes met een missie. Ze bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en zoeken andere smaakoorden op dan het klassieke pepermuntje: denk aan Coffee Mints, Ginger Mints of Liquorice Mints. En alsof dat nog niet de max is, zitten de muntjes van Max verpakt in vrolijke, oneindig recycleerbare blikjes, verpakt door een sociale werkplaats. En zo draagt Max zijn muntje bij voor een frissere planeet.

Mints on a mission

Max’s Mints doet alles net een tikkeltje anders én met veel respect voor de planeet. De muntjes van Max zijn volledig biologisch en vegan, zonder toevoeging van chemische E-codes. De hippe blikjes in vrolijke kleuren zijn recycleerbaar tot in het oneindige. Een beschutte werkplaats staat in voor het verpakken van de muntjes, omdat Max’s Mints staat voor bewust ondernemerschap in elke zin van het woord.

Masked mints: de smaken

Zeker, op anderhalve meter afstand en achter een masker is een onfrisse adem minder hinderlijk voor een gesprekspartner. Maar je beste vriend, dat ben je toch zelf, en dan gun je jezelf toch ook een portie frisheid? Het extraatje zit ‘m in de heerlijk originele smaken, zonder de klassiekers in het assortiment te vergeten:

Coffee Mints (35g): Cafeïnedrempel bereikt maar toch nog zin in een bakje troost? Dan is dit muntje je maatje: de heerlijke smaak van koffie met een vleugje mokka.

Ginger Mints (35g): Muntjes met de verrassend verfrissende smaak van gember en limoen. Pittig genoeg om je weer even op te peppen.

Liquorice Mints (35g) : Razend verslavend tussendoortje met de typerende smaak van drop.

Spearmint Mints (35g): Eentje om uitgebreid te kunnen knuffelen, kletsen en zoenen met je knuffelcontact: dit frisse muntje op basis van pepermunt doet jullie nog iets dichter naar elkaar toe schuiven.

Menthol Mints (35g) : Net zo fris als pepermunt, maar dan net dat tikje scherper. Houdt dat frisse gevoel in de mond langer vast.

Max’s Mints, € 2,90 voor een doosje. Beschikbaar in o.a. bioplanet en online op goodfoodshop.be