Uitzonderlijke Radisson Collection Basilica, Boedapest Hongarije

De Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van een nieuw pand bij Radisson Collection, het merk gereserveerd voor de meest uitzonderlijke hotels van de groep wereldwijd, namelijk in Boedapest, Hongarije.

Met een legendarische geschiedenis en uitstekende centrale locatie, wordt het Radisson Collection Basilica Boedapest, zowel een historisch monument als een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de stad – de perfecte evocatie van alles waar Radisson Collection voor staat. Met 71 prachtige kamers en suites, een eersteklas fitnesscentrum, een restaurant, een lobbybar en nog een bar op het dak – met een subliem uitzicht op de historische skyline van Boedapest – is het hotel zeker het decor voor onvergetelijke momenten wanneer het midden 202 de deuren opent.

Elie Younes, Executive Vice President en Chief Development Officer, Radisson Hotel Group: “Boedapest is een fantastische stad en een van Europa’s meest bloeiende markten. Dit wordt onze derde eigendom in de hoofdstad en we zijn erg enthousiast over het lanceren van dit eerste Radisson Collection-hotel. Gelegen tegenover de basiliek wordt het ongetwijfeld een ​​prestigieus hotel en een bezienswaardigheid. ”

Het hotel ligt aan het St. Stephen’s Square en is het enige hotel dat rechtstreeks op de basiliek uitkijkt. Het bevindt zich op een uitstekende locatie om de volledige neoclassicistische grootsheid van de belangrijkste kerk van Hongarije te ontdekken. In het bruisende hart van de stad worden gasten opgenomen in een wonderlijke sfeer, zo is in de maand december, het plein het toneel een van de meest pittoreske kerstmarkten van Boedapest.

Het hotel ligt op korte loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden van Boedapest zoals het Hongaarse parlementsgebouw, de Kettingbrug en het Buda-kasteel. Gasten zijn maar een paar stappen verwijderd van het prachtige State Opera House, algemeen wordt beschouwd als een van ‘s werelds meest prestigieuze operagebouwen.