Uniek in België: het koninklijk Shirodhara-ritueel

De Spa Cinq Mondes van het Dolce La Hulpe Brussels biedt een unieke ervaring aan in België : het Koninklijk Shirodhara-Ritueel, een combinatie van bijzondere behandelingen die hun oorsprong terugvinden in Indië. In 3 stappen voelt u zich helemaal herbronnen. Een bijzondere ervaring in combinatie met het ontspannend effect van de Ayurveda.

Shirodhara, de eeuwenoude zorg op het hoofd, is een preventieve behandeling voor uw gezondheid terwijl de zelfreflectie, diepe ontspanning en welzijn bevordert. Deze unieke verzorging, beschikbaar voor 1 of 2 personen, start met een Aroma’s en Kleuren Hamam waarbij de warmte, samen met de voordelen van de Aromacologie en essentiële oliën, uw lichaam en geest voorbereiden op de rest van de behandeling.

De eerste stap is een Abhyanga-massage, met warme oliën uit de Ayurvedische traditie. Lichaam en geest komen tot rust en laten spanning en vermoeidheid los. Uw hele wezen krijgt een boost. Op deze manier zijn lichaam en geest vrij, klaar voor de volgende massage: Shirodhara, een zorg die werd voorbehouden aan de Maharadja’s. De warme sesamolie, symbool van onsterfelijkheid, wordt op het voorhoofd gegoten. Geniet van een hoofdhuidmassage die een ongekend gevoel van ontspanning zal opwekken.

Dankzij de precieze bewegingen waarbij wrijving wordt afgewisseld met kneden, uitrekken en zachte klopbewegingen, zullen de gespannen lichaamsdelen zich langzaamaan volledig ontspannen. Uw geest komt tot rust, uw brein herlaadt zich. Uw totale energiepeil wordt aangevuld en uw mentale vermoeidheid verdwijnt. Deze prinsheerlijke behandeling is ook nog eens zeer doeltreffend voor de doorbloeding van de hoofdhuid, wat uw haargroei ten goede komt.

De locatie had niet beter gekozen kunnen worden; Spa Cinq Mondes bevindt zich in een prachtige groene omgeving die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen. Geniet vanuit de mooie erkers van de flora en fauna van Zoniënwoud. Als een kaleidoscoop reflecteren de ruimtes de kleuren van buiten. Elk detail, hoe klein ook, is bestudeerd om voor u een omgeving te creëren waar ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse zorgen centraal staan.

Het Koninklijk Shirodhara-Ritueel duurt 2 uur en 20 minuten en wordt aangeboden voor een prijs van 335€. Het is ook mogelijk om deze behandeling in de dubbele VIP kamer te boeken. De Spa Cinq Mondes van Dolce la Hulpe Brussels is 7 dagen per week geopend.

www.dolcelahulpe.com/nl