Vakantie in een doosje

Staycation met Spaas: 4 Belgische bedrijven stellen vakantiebox samen

Gezellig samenzijn met familie of vrienden, daar draait vakantie om. En dat gevoel wil Spaas met alle thuisblijvende Belgen delen. De kaarsenproducent verzamelde daarvoor drie andere bedrijven (de Achelse Kluis, Smeets Jenever en Confiserie Geldhof) aan zijn zij en ontwikkelde twee limited edition Staycation-boxen, mét terraskaarsjes en lekkere streekproducten.

Dat een kaarslichtje op je terras wonderen kan doen voor je vakantiegevoel, weet Spaas al langer. En omdat Belgen graag ontspannen met familie en vrienden en wat lekkers erbij, ontstond zo het idee van de Staycation-box.

Marketing Manager Wim Dejonghe: “Door de coronacrisis zijn we gaan beseffen wat ons kleine land allemaal te bieden heeft. We hoeven het niet altijd ver te zoeken, onze bedrijven geven al jarenlang het beste van zichzelf. Deze zomer is dan ook een uitgelezen kans om hun streekproducten te ontdekken. Met een minimum aan inspanning serveer je jouw gasten straks inspirerende lekkernijen met Belgische producten.”

Spaas ontwikkelde twee Staycation-boxen, vanaf 1 juli exclusief te koop (21 euro) via de webshop www.spaas.eu:

  • Staycation-box ‘Smeets’: 2 citronella Spaas-terraskaarsjes ‘Summer Blossom’ en ‘Ginger Love’, fruitjenever Smeets 70 cl (cactus, mango/passievrucht, appel), cuberdonsiroop Geldhof, aansteker, receptenboekje
  • Staycation-box ‘Achelse Trappist’: designtuinschaal Spaas, geurloze sfeerkaars Spaas, Trappist Achel Blond Extra 75 cl, cuberdons Geldhof, aansteker, receptenboekje

In 1853 gestart als lokale kaarsenfabrikant in Hamont, is Spaas vandaag uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale kaarsenmarkt. Spaas is marktleider (250 werknemers) in België en heeft in tal van Europese landen een sterke positie uitgebouwd. Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer.

De missie van Spaas bestaat erin om mensen te inspireren om een vleugje warmte toe te voegen aan het leven van elke dag. Daar werken we dagelijks aan, in onze contacten en in de communicatie met onze stakeholders.