Valentijn 2022: Leonidas7 originele smaken op je liefde te verklaren

Vlinders in de buik? Je wederhelft je liefde verklaren? Het was nog nooit zo makkelijk – en smakelijk – met de creaties van Leonidas, een van de smaken heeft zelfs een nieuwe gedurfde en mysterieuze kleur. Hét geschenk dat succes garandeert? Op Valentijn moet je bij Leonidas zijn!

Met Valentijn krijgt het standaardaanbod schattige hartjes dat het hele jaar verkrijgbaar is – Framboos, Vanille, Noir de Noir en Dulce de Leche – het gezelschap van 3 andere hartjes in een limited edition die een fleurige, fruitige toets biedt aan onvervalste fijnproevers.

‘Bleu de Toi’ Bloedsinaasappel en Spirulina: dit hartje uit witte chocolade is natuurlijk gekleurd met blauwe spirulina en gevuld met een crème van bloedsinaasappel en een vleugje gojibessen. Deze originele nieuwigheid heeft niet alleen een verrassende blauwe kleur, maar is ook trendy dankzij de gezondheidsvoordelen van spirulina.

Hibiscus & Klaproos is een hartje van natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een delicate ganache met een infusie van hibiscus en de smaak van klaproos. Kers en Vlierbes is een hartje in natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een ganache met kers en vlierbes.

Hartje Framboos: Witte chocolade met framboos, gevuld met framboosganache – Hartje Vanille: Crème confiseur met vanillesmaak – Hartje Noir de Noir: Intense ganache van pure chocolade – Hartje Dulce de Leche: Gekarameliseerde witte chocolade en koffiecrème met dulce de leche

Wie Valentijn zegt, zegt cadeautjes en daar hoort uiteraard een mooie verpakking bij. Om de liefde te vieren heeft Leonidas dit jaar twee verpakkingen in prachtig, passioneel rood. Daarnaast stelt Leonidas ook een plexidoosje voor met 9 gekleurde hartjes. Je liefde verklaren was nog nooit zo heerlijk!

Assortiment verkrijgbaar in de winkel vanaf 17 januari 2022.  Aanbevolen verkoopprijzen: Hartvormige geschenkdoos met 12 hartjes: € 9,50 – Geschenkdoos met 16 hartjes: € 10,90 – Plexidoos met 9 hartjes: 4,90€ – www.leonidas.com