Valentijn 2023

Een regenboog van chocoladehartjes om de liefde te vieren

Op Valentijnsdag smelten alle geliefden voor de verrukkelijke creaties die Leonidas speciaal voor deze mooie dag heeft bedacht.

Naar aanleiding van Valentijn wordt het assortiment chocoladehartjes dat heel het jaar door beschikbaar is (framboos, vanille, noir de noir en dulce de leche), tijdelijk uitgebreid met drie andere hartjes in limited edition:

LIMITED EDITION

  • Hartje wit praliné: het gloednieuwe witte hartje gevuld met praliné zal liefhebbers van traditionele pralines zeker weten te verleiden.
  • Hartje bleu de toi: dit hartje uit witte chocolade is natuurlijk gekleurd met blauwe spirulina en gevuld met een crème van bloedsinaasappel en een vleugje gojibessen. Het heeft niet alleen een verrassende blauwe kleur, maar biedt ook de gezondheidsvoordelen van spirulina aan.
  • Hartje kers en vlierbes: dit hartje in natuurlijk gekleurde witte chocolade is gevuld met een verfijnde ganache op basis van kers en vlierbes.

VAST ASSORTIMENT

  • Hartje framboos: witte chocolade met framboos, gevuld met frambozenganache
  • Hartje vanille: melkchocolade en crème confiseur met vanillesmaak
  • Hartje noir de noir: intense ganache van pure chocolade
  • Hartje Dulce de Leche: gekarameliseerde witte chocolade en koffiecrème met dulce de leche

Wie valentijn zegt, zegt cadeautjes … en daar hoort uiteraard een mooie verpakking bij! Naast de twee vurig rode geschenkdozen (hartvormig en vierkant) en ons charmant langwerpig doosje met 9 hartjes, lanceert Leonidas dit jaar een nieuwe pochettedoos met hartvormig venstertje, zodat de lekkere chocoladehartjes goed zichtbaar zijn. Nieuw dit seizoen zijn ook het met hartjes versierde rode inpakpapier voor de ballotins, perfect om de liefde te vieren.

Romantische zielen zullen ook gecharmeerd zijn door deze mooie juwelendoos. Eens ze genoten hebben van de chocoladelekkernijen, kunnen ze het doosje houden om hun favoriete spulletjes in op te bergen.

Er is al een Leonidas-valentijnscadeau vanaf € 5,2 langwerpig doosje met 9 hartjes, Ballotin 300 g: € 9,30, Hartvormige geschenkdoos gevuld met 12 hartjes: € 10,10, Geschenkdoos gevuld met 16 hartjes: € 11,60, Pochettedoos 250 g: € 12,9

Ondanks de verhoogde kosten worden er bij Leonidas geen prijsverhogingen doorgevoerd ! www.leonidas.com