Verbena classic collection krijgt nieuwe ijskoude make-over

Laat je lichaam ontwaken met een douchegel voor iedere dag die direct een weldadig gevoel van frisheid geeft. Dit is de eerste douchegel van L’OCCITANE die al vóór het douchen op de droge huid kan worden aangebracht! Geniet van het direct voelbare, icy effect dat je direct wakker schudt. Eerst met een beetje water laten opschuimen, zodat geur van Verbena vrijkomt. Dan de huid inzepen en daarna afspoelen. De ideale verkoeling op een plakkerig warme zomerdag.

VERBENA ICY BODY GEL : Begin iedere dag met een kickstart voor je huid! Alsof er op een bloedhete zomerdag een groot glas ijswater over je huid wordt uitgestort. De transparante, fris turquoise gel versmelt direct optimaal met de huid. De formule is verrijkt met menthol om je lichaam een verkoelende boost te geven, terwijl je huid omringd wordt met de geur van Verbena. Zet het potje ‘s nachts in de koelkast voor een nóg intenser icy effect.

VERBENA ICY FRAGRANCE TOUCH : Met deze tube heb je altijd een vleugje frisheid bij de hand, waar je ook gaat of staat. Dankzij onze frisse geurgel in pocketformaat weet je de hele zomer het hoofd koel te houden. Breng deze gel met de geur van Verbena aan op de warme punten van je lichaam en ervaar direct een ijskoude vlaag van verkoeling. Bijkomend voordeel is dat je zo op elk moment van de dag even je geur kunt opfrissen. En het zorgt ervoor dat je niet bezwijkt aan de zomerhitte! Bovendien ruik je heerlijk fris als een verkoelende zomerbries.

Verbena & Citrus: De perfecte match voor de zomerverban-ice-gold

Elk aspect van frisheid wordt vertegenwoordigd in deze mix van citrusfruit en Verbenabladeren die beide een opbeurend en prettig gevoel en een verkwikkend vleugje frisheid teweegbrengen. Biologisch geteelde Verbena uit de Provence laat zich perfect combineren met grapefruit en citroen uit het Middellandse Zeegebied.

CITRUS VERBENA EXFOLIANT SUGARS : Scrub al je zorgen weg, want het is zomer! Vier het seizoen door je huid te bevrijden van al die dode huidcellen. L’OCCITANE lanceert nu een bodyscrub die de intense frisheid van citrus en Verbena combineert met een heerlijk zintuiglijke, peelende werking. De formule bevat niet alleen suikerkristallen en gemalen walnootdoppen, maar ook verkoelende menthol die de zintuigen prikkelt en de huid verfrist.

CITRUS VERBENA BODY FOAM : Dankzij dit zalvende wonder wordt het hydrateren van je huid een waar feest! Deze geweldige bodyfoam hydrateert en verfrist de huid met zijn verrassende textuur en unieke formule. Door de zomerse frisheid van citrus en Verbena te combineren met de verkoelende kracht van menthol, ontstaat uit een verkwikkende geur met een ijzig, verkoelend effect dat perfect is voor warme zomerdagen. Bovendien voelt je huid direct weer zacht en zijdeachtig aan.

CITRUS VERBENA HAIR BODY MIST : Ook in de zomer verdienen je huid en haar het om verwend te worden. Spray er dus maar lekker op los met onze verfrissende Hair Body Mist. De formule is niet plakkerig en kan veilig gebruikt worden op haar en lichaam. Omring beide met de sprankelende geur van citrus en Verbena die zo kenmerkend is voor de zomer. De formule is verrijkt met een verkoelend mentholderivaat dat je een verfrissende energieboost geeft om je door die lange, bloedhete zomerdagen heen te helpen.