Vergeet de latte, theecinno breekt deze winter helemaal door

» de intense smaak van een cappucino, maar dan met thee en melk – » de nieuwe Master.T theemachine: latte-functie en meer dan 35 theesmaken en infusies

Lattes en cappucino’s mogen dan wel hip zijn: dé nieuwe hype wordt ongetwijfeld de theecinno. In Singapore zag de “teh cino”, een rooibosthee met gecondenseerde melk, het levenslicht. Daarna werd het opgepikt in grootsteden als Hong Kong en Kaapstad. En nu begint ook bij ons de opmars.

Het theelandschap staat niet stil. Na de theezakjes kwamen de infusies die het smaakaanbod volledig opentrokken. Dan waren er de capsules. En nu is er de theecappuccino. Special.T komt met een baanbrekende Master.T theemachine waar je naast thee met meer dan 35 smaken en infusies nu ook een echte theecappucino mét melk kan maken!

Thee van het huis

Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. De MASTER.T-machine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop.

De iconische theemachine is nu nóg efficiënter met de nieuwe latte-optie en de mogelijkheid om zelf de intensiteit van je thee te bepalen aan de hand van 5 sterktes. Met de nieuwe latte-functie geniet je zo van een veelzijdige theecappucino met de intensiteit van meer dan dertig soorten thee en biologische infusies. De fijne oogst komt alleen vanuit de knop van de Camelia Sinensis en de volgende twee jongste theeblaadjes. Die kwetsbare blaadjes zijn namelijk het rijkst aan aroma.

Master.T van Special.T. 364mm x 149 mm x 244 mm – 2,6 kg. Krachtstroom & spanning: 1480 W – 220-240V./50 HZ Inhoud waterreservoir: 1,7 L. Prijs: €129. Momenteel enkel online beschikbaar op https://be.special-t.com.