Verre reizen met kids

Connections neemt het hele gezin op avontuur naar Thailand en de West-Coast . De wereld ontdekken met het hele gezin, samen op avontuur gaan en ervaringen delen. Dat is op en top genieten voor de ouders, maar ook voor de kids is het een verrijkende ervaring. Wie reist met kinderen legt bovendien gemakkelijker contact met medereizigers en de lokale bevolking. Speciaal voor deze doelgroep, stippelde de Belgische reisspecialist Connections onvergetelijke, kindvriendelijke trajecten uit op twee topbestemmingen : de Amerikaanse Westkust en Thailand.

Het kidsprogramma van Connections geeft de ouders 100% zekerheid dat alles goed in mekaar zit, met familiegerichte en kindvriendelijke activiteiten en excursies. En de kids? Die krijgen er een persoonlijke reisbegeleider bij, het stripfiguur Casper Brits. Zijn missie: kinderen van alle leeftijden reiskribbels geven en hen zoveel mogelijk bijleren over het bezochte land. Casper reist mee reis in de vorm van een roadbook, boordevol wonderlijke weetjes en uitdagingen. Een boekje om te lezen, te delen, om in te schrijven en om reisherinneringen in op te slaan. Een blijvende herinnering om ook na de reis te koesteren en de avonturen te herbeleven.

Down on the West-Coast : Alle hoogtepunten van West USA in een 19-daagse rondreis – Vanaf €1155

Neem het hele gezin mee op avontuur door de geweldige natuur van de Amerikaanse Westkust en ontdek waar de goudzoekers hun fortuin gingen zoeken. De roadtrip neemt je meer dan drie weken mee langs adembenemende canyons (Grand Canyon! Bryce Canyon! Antelope Canyon!), de iconische route 66, maar ook langs typische hamburgerrestaurants en de straten van Los Angeles waar de sterren sterren hebben. Nog op het programma: de grootste bomen ter wereld, een Eiffeltoren die niét in Parijs staat en echte indianen van de Navajo stam. Filmfanaten gaan helemaal een toptijd hebben, want de reis start in Hollywood! Met alle tips, tricks en leuke uitdagingen van Casper Brits, vervelen de kids zich geen enkel moment daar in de USA.

Off to Thailand : 13-daagse rondreis, waarvan 1 nacht aan boord van de nachttrein van Bangkok naar Surat Thani – Vanaf €715

Thailand biedt veel en is dankzij haar toeristische karakter heel toegankelijk. Bovendien zijn de mensen er vriendelijk en kinderen worden overal met open armen ontvangen. De 13-daagse rondreis van Connections heeft een hoop onvergetelijke ervaringen in petto. Leer de kids wat een tuk-tuk is en hoe het voelt om een olifant te wassen. Ervaar hoe verfrissend een duik in kristalhelder water van een waterval kan zijn en hoe geweldig de glimlach is op de gezichten van Thaise mensen. Laat je wekken door het gebrul van apen en trek naar dorpje Takhun, voor een tocht met een longtailboot op het Cheow Larnmeer. Dompel je met het hele gezin onder in het bruisende Bangkok, trek te voet door de jungle om de prachtige natuur te ervaren en scherp je zintuigen aan op (drijvende) markten. Uiteraard mag een dagje luilekkeren op een postkaartstrand niet ontbreken.