Versace Dylan Turquoise

Versace is in 1978 opgericht door Gianni Versace, één van de begaafdste modeontwerpers van de afgelopen decennia. Het merk is uitgegroeid tot een belangrijk internationaal modehuis en staat wereldwijd symbool voor Italiaanse luxe. Tot zijn collectie behoren de prêt-à-porter, juwelen, accessoires en meubilair. Vandaag de dag schittert menig celebrity op de rode loper in creaties van Gianni’s zusje Donatella Versace. In oktober kwam Versace met een prachtige nieuwe damesparfum Dylan Turquoise om je fashion statement compleet te maken.

Versace pur femme Dylan Turquoise

“Droom weg van een ver tropisch eiland waar de blauwe hemel overloopt in het kristalheldere water. De zeewind doet je zintuigen ontwaken waarbij je ziel een boost van nieuwe energie krijgt. Een geur die je doet denken aan warme zomerse dagen. Versace pour femme Dylan Turquoise is een ode aan de sensualiteit van de Versace vrouw” – Donatella Versace

Het parfum: bloemig, houtachtig en musk

Levendig en speels, traditioneel en innovatief vult Dylan Turquoise de familie van Versace dames- en herengeuren perfect aan. Primofiori citroen zorgt voor een speelse opening met aan de top tevens Mandarijn essence en roze peper. Het hart van de geur is vervuld van creativiteit met Guave voor een exotische ondertoon en krijgt de steun van zwarte bessen, jasmijn blaadjes en fresia. De houtachtige basis van helder en levendig hout in combinatie met de witte muskus zorgt voor een sensuele finish.

EDT 30 ml 53€, EDT 50 ml 75€ en EDT 100 ml 99.50€