Vier je held aanstaande Vaderdag met Rituals cosmetics

Toon de belangrijkste man in je leven je waardering met een speciaal geschenk – hij zal zich een heuse held voelen. Rituals heeft een selectie geschenken om hem met liefde te overladen. Schenk hem een ultieme ontspannende ervaring met The Ritual of Samurai schuimende douchegel uit de Classic-lijn. Het weelderige, kalmerende schuim reinigt grondig en geurt fris naar bamboe-extract en sandelhout. Daarmee help je hem de dag goed in te zetten, op alles voorbereid als een echte held.

Verwen je vader met The Ritual of Samurai Energy & Anti-Age gezichtscrème uit de gelaatsverzorgingslijn. De formule bevat de krachtigste ingrediënten uit de natuur, zoals natuurlijke plantenextracten. Zij bestrijden niet alleen tekenen van veroudering, maar geven de huid ook energie en hydrateren ze. De lichte textuur wordt makkelijk door de huid opgenomen. Zo kan papa eerst zichzelf verzorgen en zich beter wapenen tegen de uitdagingen van de dag.

Is je vader sportief aangelegd en houdt hij van een stevige training? Zoek dan niet langer naar het ideale vaderdaggeschenk! The Ritual of Samurai ice shower uit de Sport-lijn bevat verkoelend bamboe-extract en Japanse munt, ideaal voor een verkwikkende douche na het sporten. Na deze ultieme cooldown voelt hij zich de hele dag fris en monter – als geschenk kan dat tellen. The Ritual of Samurai anti-perspirant spray, eveneens uit de Sport-lijn, vult het effect van de Ice Shower verder aan door hem tijdens en na zijn inspanningen koel en vastberaden te houden dankzij organische bamboe, bekend om zijn kalmerende eigenschappen, en de verrassende geur van cederhout.

Bezorg je vader de gladste scheerbeurt ooit met The Ritual of Samurai scheercrème uit de scheerproductenlijn. Deze crème legt een kussentje tussen het gelaat en het scheermes, waardoor hij zich heel fijn kan scheren zonder risico op irritatie of snijwondjes. De niet-schuimende crème verzacht de haren en voedt de huid, voor een heerlijk comfortabele scheerervaring.

Voor Vaderdag biedt Rituals een selectie geschenken om die bijzondere man in je leven met liefde te overstelpen. Geef hem de kans om even gas terug te nemen met een ultieme ontspannende ervaring – een geschenk van onschatbare waarde.

Deze producten zijn verkrijgbaar in de Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com