Villa Duflot, Ambiance du Sud

De autosnelweg A9, de luchthaven Perpignan Rivesaltes en de nabijheid van een TGV-station transformeren Perpignan tot een makkelijk bereikbare metropool op amper 10 km van de mediterrane kusten. Bovendien zorgen uitzonderlijke klimatologische omstandigheden ervoor dat er het ganse jaar door een aantrekkelijk klimaat wordt weergevonden.

Net buiten de eerder drukke stadsomgeving, creëert Villa Duflot, opgetrokken in Italiaanse stijl met art-déco salons, een oase van rust en kalmte op een domein van nagenoeg 2 ha en stelt ze niet alleen een aantal kamers en suites met degelijke roomservice ter beschikking, maar evenzeer een technisch perfect meeting en conferentiecentrum.

Het meeting center biedt een grote vergaderzaal van ruim 250m² die makkelijk in een vijftal kleinere units kan worden omgevormd. De grote zaal, maar ook de salons Oliviers 80m², Orangers, Cyprès, Eucalyptus en Palmiers, elk zowat 40m² kunnen met aangepaste apparatuur worden uitgerust zodat hier zowel aparte kleine boardmeetings kunnen worden georganiseerd als een grote pleinaire meeting. Het geheel kan na een korte onderbreking worden omgetoverd tot ruimtes voor groepsdiscussies en werkgroepen.

Dit alles maakt van Villa Duflot een leuke locatie voor allerhande meetings, conferenties, zakenlunches en incentives. Elk van deze events kan worden gekoppeld aan een semi-residentiële of full residentiële verblijven. Het terras met zwembad kan de meetings trouwens een extra relaxerend tintje bezorgen.

Villa Dulflot:  4 sterrenhotel met gastronomisch restaurant

Rond point Albert Donnezan – 66100 Perpignan

Tel 33 4 6856 6767 – contact@villa-duflot.comwww.villa-duflot.com

Meest comfortabel hotel van de stad met aantrekkelijke tuin

 

www.destinationssuddefrance.com

www.audetourisme.com  – www.pyreneesorientales.com