Villa Lena lanceert het hele jaar exclusieve book outs

Villa Lena, het agriturismo hotel, kunstenaarsresidentie en boerderij-naar-tafel restaurant in het hart van het landelijke Toscane, zal nu open zijn voor exclusieve verhuur vanaf januari 2021. 2021 wordt het eerste jaar dat Villa Lena het hele jaar door te huur is, met capaciteiten voor groepen van 36 tot 150 gasten, die op maat gemaakte mogelijkheden bieden om te genieten van de afzondering en de ruimte in de natuur die Villa Lena biedt, perfect voor exclusieve feesten, evenementen, bruiloften en retraites.

Evenementen die uniek zijn voor Villa Lena zijn o. m. de ‘Wild Dining’ ervaring, waar gasten kunnen genieten van een boerderij-naar-tafel menu op een lange tafel voor de hoofdvilla onder de sterren; meerdere ruimtes om yoga retraites te organiseren met toegang tot een indoor yogahal en een outdoor yoga dek met uitzicht op de Toscaanse heuvels; met als extra voordeel dat er geen avondklok is, voor het geval dat gasten zin hebben om te dansen tot in de vroege uurtjes.

Villa Lena zal beschikbaar zijn voor volledige en/of gedeeltelijke reservering, vanaf 5.000 EUROS in het laagseizoen, en is beschikbaar van januari – december 2021. www.villa-lena.it