voco opent zijn eerste hotel in Noord Europa

IHG® een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, kondigt de opening aan van haar eerste voco-hotel in Noord-Europa. voco Villach, Oostenrijk is omgevormd tot een voco hotel met een moderne, stijlvolle en onuitputtelijke hotelervaring voor de gasten. Villach’s grootste hotel met 130 kamers en 5 suites belichaamt de kenmerken van voco met exclusieve en onderscheidende kenmerken, waardoor een gedenkwaardig verblijf wordt gegarandeerd. Exclusief gelegen aan de rivier de Drau, in volle stadscentrumdirect, wordt het hotel omgeven door het schilderachtige berglandschap van de Oostenrijkse Alpen.

Geïnspireerd door de Drau rivier, combineert voco Villach levendige kleuren en eigentijdse interieurs die bij de gasten een blijvende indruk nalaten. De slaapkamers bieden de gasten de kans om te ontspannen en te genieten van de voco signature ‘me time’ zoals gezellig beddengoed gemaakt van 100% gerecyclede materialen, Antipodes voorzieningen in grote dispenserflessen met natuurlijke ingrediënten, 55″ flatscreen-tv’s, USB-opladers snelle Wi-Fi.

Gasten genieten van een voorproefje van het ‘voco life’ met heerlijke, lokaal geïnspireerde gerechten van chef-kok Hermann Andritsch in het bekroonde gastronomische restaurant LAGANA, de LAGANA-bar biedt gasten ruimte om te ontspannen of bij te praten met vrienden en familie bij een lekker drankje. Het verbazingwekkende terras met uitzicht op de Drau, de historische binnenstad en het berglandschap is een ideale plek om herinneringen op te halen bij een glas champagne of een heerlijke brunch of diner met uitzicht.

Kerstin Fritz, General Manager, voco Villach: “We zijn blij dat we het eerste hotel in Noord-Europa en het eerste hotel in Oostenrijk zijn dat zich bij de voco-familie aansluit. Ons hotel biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen in een landelijke omgeving, op slechts een paar stappen van het stadscentrum met zijn rijke culturele geschiedenis, het Villach Congress Centre, vele kristalheldere zwemmeren, golfbanen, fietspaden en majestueuze bergtoppen. voco staat voor het leveren van een geweldige gastervaring”.

Sinds de lancering in 2018 heeft voco een ongelooflijke groei doorgemaakt, met in de afgelopen twee jaar meer dan 40 signeersessies wereldwijd. IHG’s nieuwste luxe merk opende al hotels in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Montenegro, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Nieuwe hotels worden de komende jaren geopend in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Egypte, Polen, Cyprus, Zuid-Afrika, Thailand, Vietnam en Indonesië. De opening van het voco Düsseldorf Seestern volgt later dit jaar, voco Frankfurt Airport West in 2022, voco Den Haag Nederland in het voorjaar 2021. Ook de VS en China volgen met de ondertekening van hotels in New York, Florida en in Wuhan, China.