Voco Oxford Spires

De vierde voco™-locatie in het Verenigd Koninkrijk en de tweede in Oxford is een modern en stijlvol toevluchtsoord, omgeven door een prachtig terrein en de beroemde spitsen van Oxford.

voco® Oxford Spires maakt voortaan deel uit van IHG’s nieuwste luxe merk voco™, en biedt de gasten een moderne, stijlvolle en eenvoudige hotelervaring. Het 181 kamers tellende gerenoveerde hotel belichaamt de kenmerken van voco™ waardoor het zich onderscheidt voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel ligt langs de rivier de Theems en op het terrein van het University College Oxford, omgeven door landelijke schoon, terwijl het op slechts 10 minuten lopen van het historische stadscentrum van Oxford ligt.

Het pand is 20 jaar geleden gebouwd door John Ede en zakenman Brian Murtyr, maar gebouwen op het terrein zoals Eastwyke Farmhouse dateren al uit de 15e eeuw. Het boothuis van het University College Oxford ligt in de buurt, zodat gasten een glimp kunnen opvangen van de teamtraining voor de jaarlijkse bootrace tegen Cambridge University.

Elke gast zal het voco™ signatuur ‘come on in’ warm onthaal ervaren, een snelle en eenvoudige check-in belooft, met toegewijde voco™ gastheren die beschikbaar zijn als resident experts en een lokaal geïnspireerd welkomstgeschenk – een sinaasappelmarmelade chocoladetaartje. De taart is uniek in het hotel en is een eerbetoon aan Frank Cooper’s Orange Marmalade die in Oxford werd gemaakt.

De hotelkamers profiteren van het voco™-designconcept met doordacht comfort zoals gezellig beddengoed gemaakt van 100% gerecycled materiaal, Aveda voorzieningen in grotere dispenserflessen met natuurlijke ingrediënten en snelle Wi-Fi zodat gasten zich kunnen ontspannen en zich kunnen uitleven in een ‘me time’ wanneer ze in voco™ verblijven.

Gasten kunnen genieten van het ‘voco™ leven’ met heerlijke, lokaal geïnspireerde gerechten in Deacons Restaurant, terwijl de Deacon Lounge de gasten de ruimte biedt om te ontspannen of bij te praten met vrienden en familie bij een drankje. Voor wie op zoek is naar echte escapisme, is de health club van het hotel met een spa, stoombad, jacuzzi, zwembad, fitnessruimte en behandelkamers een geheime haven in het stadscentrum.

Voco® Oxford Spires is de ideale en alternatieve locatie voor bedrijfsevenementen. Met 11 multifunctionele vergaderzalen kan het hotel zich aanpassen aan de vele eisen van de MICE-industrie. Een aangewezen evenementplanner ondersteunt elk project apart.