Waterdrop lanceert

de LUCY® smart cap en de LUCY® filterkaraf

 

Twee innovatieve producten om de wereld meer water te laten drinken! Het Oostenrijkse merk staat erom bekend mensen meer water te laten drinken met haar microdrinks  en duurzame accessoires, en is vastbesloten zich te positioneren als de wereldwijde hydratatiespecialist door de filtratie-industrie te betreden met twee exclusieve producten die iedereen een veilige hydratatie-oplossing bieden. De LUCY® cap en LUCY® karaf zijn vanaf 30 juni verkrijgbaar op www.waterdrop.nl.

LUCY® is een nieuwe stap in de richting van een duurzamere en gezondere levensstijl. 75,7% van de Belgische bevolking drinkt niet genoeg water. Vastbesloten om het water drinken te stimuleren en tegelijk het gebruik van plastic te verminderen, heeft waterdrop® besloten een nieuwe productcategorie te creëren genaamd LUCY® om iedereen – thuis, op kantoor of onderweg – te voorzien van een veilig en duurzaam filtersysteem.

LUCY®-filterkaraf

De LUCY® filterkaraf is ontworpen om de smaak en kwaliteit van het water te verbeteren, maar ook om schadelijke stoffen uit leidingwater te verwijderen. Ze filtert zware metalen, chloor, medicijnresten, oestrogenen en andere grove deeltjes zoals microplastic.

Hoe het werkt  : ​De LUCY® filterkaraf is voorzien van een filter pad van geactiveerde houtskool. Deze pad is lichter en kleiner dan vergelijkbare filteroplossingen en is gemaakt om ongeveer 4 weken mee te gaan (126L).    De filtratie is uiterst snel: 1L in minder dan 1 min.

Duurzaamheid : ​Eén LUCY® filter pad vervangt ca. 240 waterflessen en vermindert de hoeveelheid plastic afval tot 63 kg per jaar.

Prijzen: ​Karaf + 1 filter pad 49,00€ – ​1 filter pad: 6,90€ – ​Set van 3 pads: 17,90€

LUCY® smart cap

​”Clean, track and remind” zijn de belangrijkste kenmerken van LUCY®, de nieuwe smart cap van waterdrop. Deze connected dop werd ontwikkeld om de hydratatie-ervaring nog unieker te maken. Dankzij de UV-C technologie is het nu mogelijk om onderweg water te filteren en direct schoon water te drinken op het punt van consumptie. LUCY® kan op elke waterdrop®-fles worden gebruikt.

UV-C filtratiesysteem : ​Reinigt water effectief met een krachtige UV-C sensor. Houdt je dagelijkse hydratatieniveau bij. ​Houdt automatisch de dagelijkse hydratatievoortgang bij in combinatie met de waterdrop® Hydration app. Herinnert je eraan om te drinken. ​Stuurt lichtsignalen als drinkherinnering en helpt zo om jouw dagelijkse hydratatiedoelstelling te bereiken.

De LUCY® UV-C zuiveringsfunctie desactiveert tot 100% van de potentiële verontreinigingen in het drinkwater. Het water wordt gezuiverd, zonder het gebruik van chemicaliën, en je fles blijft schoon en geurloos. UV-desinfectie is een betrouwbare en onschadelijke manier om alle soorten virussen, bacteriën en ziektekiemen te deactiveren.  Prijs: 99,00€

Martin Murray, CEO & co-founder waterdrop®

Verbeter je hydratatieniveau door de LUCY® smart cap te verbinden met de waterdrop® Hydration App! LUCY® houdt de voortgang van het drinken op het apparaat automatisch bij en synchroniseert regelmatig alle gegevens met de waterdrop® Hydration App. Er is geen extra handeling nodig, maar de app biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

“Kraantjeswater is een uitstekend alternatief: het is overal en altijd beschikbaar en vereist geen transport of plastic.  Ons platform is gebaseerd op het concept van gedecentraliseerd (gefilterd) water, en onze klanten kunnen genieten van de smaak en functionaliteit die ze wensen – op het punt van consumptie. Onze aanpak bestaat erin actief ecologische oplossingen te ontwikkelen om een verantwoorde consumptie van leidingwater te bevorderen: het is een veilige, zuinige en duurzame bron van drinkwater”, zegt Martin Murray, CEO & medeoprichter van het bedrijf. Het verbeteren van jouw welzijn en het beschermen van onze planeet is nu net zo gemakkelijk als een slokje water!