Waterdrop presenteert:

DRIE ECO-ADVENTSKALENDERS VOOR EEN OPTIMALE HYDRATATIE, OOK TIJDENS DE FEESTDAGEN!

Geen water, geen leven. Geen adventskalender, geen december. De waterdrop® adventskalender bestaat in drie verschillende formaten om je te helpen zorg te dragen voor jezelf en voor de planeet terwijl jij geniet van de magie van de feestdagen.

De maand december is één groot feest! – Elke dag een deurtje openen, één na één, of allemaal tegelijk… Een vleugje jeugdsentiment of pure verwondering: deze adventskalender is een belevenis. Omdat het ook tijdens de feesten belangrijk is om gehydrateerd te blijven, introduceert waterdrop® drie adventskalenders als eerste kennismaking met de microdrinks of om je helemaal mee te nemen in zijn universum van ecologische accessoires. Drie verrassend veelzijdige adventskalender die trouw blijven aan de missies van het merk: meer water drinken op een ecologisch verantwoorde manier.

“Het is onze missie om mensen meer water te laten drinken voor een gezonder, langer en duurzamer leven. “, aldus Martin Murray, oprichter en CEO van waterdrop®.

Water vertegenwoordigt meer dan de helft van onze lichaamsmassa en een goede hydratatie is cruciaal voor ons welzijn. Een van de belangrijkste functies van water in ons lichaam is het transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen. Water is de voornaamste bouwsteen van verschillende vitale organen : ongeveer 75% van de hersenen en 71% van de lever bestaan uit water. Dat betekent dat je ook tijdens de feesten en tussen de glaasjes champagne door een goede hydratatie beter niet overslaat!

Kleine gelukjes of grote ontdekkingen: de waterdrop® adventskalender bestaat in drie formaten voor een magische decembermaand.

GROOT: 12 smaken (4 packs met 12 microdrinks, 8 packs met 3 microdrinks), waaronder enkele limited editions  en 13 accessoires (fles OF mug in limited edition, rietjes, glazen, flessenborstel, zakkit…). 109,90€

MIDDEL: 15 smaken (14 packs met 3 microdrinks & 1 pack met 12 microdrinks) en 9 accessoires (glazen, geparfumeerde zeep, rietjes, kaars…). 69,90€

KLEIN : 25 microdrinks : alle smaken, inclusief de limited editions! 18,90€

Opgericht in Oostenrijk in 2017 brengt waterdrop® een revolutie teweeg in de drankensector met de eerste “microdrink” ter wereld : een mini blokje op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Eenmaal in water (van de kraan of gefilterd) opgelost, wordt het een verrassend en fruitig drankje. De missie van waterdrop® is heel eenvoudig : mensen meer water doen drinken en dit op een meer ecologisch verantwoorde manier.  Hiervoor streeft waterdrop® naar een aanzienlijke vermindering van het gebruik van plastic en van de uitstoot van C02. Het gebruik van individuele recycleerbare verpakkingen van elk blokje laat een besparing toe van 98 % plastic in verhouding tot traditionele dranken in flessen  : het plastic van één dop van een klassieke fles is het equivalent van 10 microdrinks.

Slechts 4 jaar na het ontstaan van het merk, heeft het al de kaap overschreden van 10 miljoen gebruikers en telt het meer dan 150 werknemers en meer dan 10 winkels verspreid over de hele wereld. De producten worden vandaag gecommercialiseerd in Europa en in de Verenigde Staten. Meer informatie via waterdrop.nl