Wie wordt de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2016

STEMMEN KAN TOT EN MET 30 JUNI OP www.ladychef.be

De zoektocht naar de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2016 is van start gegaan. Tot 30 juni 2016 middernacht kan iedereen via www.ladychef.be zijn of haar stem uitbrengen voor de vrouwelijke chef-kok die hem of haar het meeste kan bekoren. Wie stemt, maakt bovendien kans op een etentje voor 4 personen in het restaurant van de winnares.

Wie de begeerde titel ‘Chaudfontaine Lady Chef of the Year’ achter haar naam mag zetten, dat zal afhangen van stemmen van zowel het publiek als een jury van culinaire recensenten. Zij mag zich vervolgens aansluiten bij het rijtje van Lady Chefs zoals Anne-Sophie Breysem (2015 – De Kwizien, Hasselt), Ingrid Neven (2010 – Pazzo, Antwerpen), Sofie Dumont (2009 – Les Eleveurs, Halle) en vele anderen.

De huidige Lady Chef Anne-Sophie Breysem blikt terug op haar jaar als Chaudfontaine Lady Chef of the Year: “Met mijn 28 jaar was ik de jongst verkozen Lady Chef ooit. Ik had dan ook gedacht dat ik nog een tiental jaar zou moeten wachten op deze erkenning. Het was een fantastisch jaar, erg druk maar het allemaal waard. Kookworkshops geven op evenementen, fotoshoots met media, werken met superkwalitatieve producten van partners, het hele jaar was een ontdekkingsreis. En nog belangrijker: steeds meer mensen vinden hun weg naar dat verscholen pleintje in Hasselt waar De Kwizien zit!”.

De verkiezing Lady Chef of the Year is een initiatief van Green Seed Belgium en wordt dit jaar voor de 26ste keer georganiseerd.

Benieuwd naar de kandidaten en hun restaurants? Neem een kijkje op de website www.ladychef.be en breng je stem uit!