Win privévlucht naar Parijs vanuit Luchthaven Oostende-Brugge

The Aviation Factory, die privévluchten aanbiedt vanuit de Luchthaven van Oostende organiseert samen met NSAC en Luxaviation een wedstrijd waarmee je een privévlucht ter waarde van 7500 euro kan winnen voor jou en je vrienden. “Deelnemen kost 30 euro, een deel van de opbrengst wordt aan het goede doel geschonken”, zegt Erik Vermeersch van NSAC.

Reis jij binnenkort als een echte VIP naar Parijs? The Aviation Factory lanceert een wedstrijd waarbij je kans maakt op een privévlucht voor vier personen naar Parijs vanuit Luchthaven Oostende-Brugge.

“Na ontvangst in de VIP lounge van het North Sea Aviation Center (NSAC) vliegen we jou en je vrienden ‘s ochtends naar Parijs. Hoe je jouw dag daar invult kan je volledig zelf kiezen! ‘s Avonds vliegen we jullie in alle comfort én stijl weer naar Oostende”, kinkt het bij The Aviation Factory.

Zowel voor als tijdens de vlucht wordt je behandeld als een echte VIP. Je krijgt toegang tot de VIP lounge en krijgt champagne en hapjes à volonté tijdens je vlucht.

Make-a-wish

Deelnemen aan deze unieke winactie kan op de website www.wineenvliegtuig.be waar je een leuke foto van jezelf mét een vliegtuig moet doorsturen en een schiftingsvraag beantwoorden. Deelnemen aan deze actie kost 30 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar de Make-A-Wish Foundation, die de wensen en dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling doet gaan.

Deelnemen kan tot en met 9 juni.

Meer info kan je terugvinden op www.wineenvliegtuig.be – Contact: Erik Vermeersch (NSAC), 0474 84 88 81.