Wizz Air lanceert nieuwe vlucht vanuit Brussels South Charleroi airport naar Wenen

Wizz Air heeft de lancering van een nieuwe route van/naar Brussels South Charleroi Airport aangekondigd. Vanuit haar basis in Wenen opent Wizz Air vanaf 1 juli 2020 een verbinding tussen de Oostenrijkse hoofdstad en de luchthaven van Brussel-Charleroi. Vijf wekelijkse vluchten zullen Charleroi met Wenen verbinden. De luchtvaartmaatschappij voegt Wenen toe aan haar bestemmingen.

Wizz Air is sinds 2004 actief op BSCA en zal op 1 juli haar rechtstreekse vlucht vanuit de luchthaven Brussel-Charleroi lanceren.

De retourreizen Wenen – Brussel-Charleroi – Wenen zullen vijf vluchten per week uitvoeren op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. De Airbus A321Neo in de kleuren van de luchtvaartmaatschappij en met een capaciteit van 230 zitplaatsen zal Wenen om 13.30 uur verlaten en rond 15.20 uur op Brussel-Charleroi landen. De terugvlucht naar de Oostenrijkse hoofdstad zal om 15.50 uur vertrekken en om 17.40 uur in Wien-Schwechat landen.

Philippe VERDONCK, Chief Executive Officer van Brussels South Charleroi Airport: « We kunnen Wizz Air alleen maar bedanken voor het vertrouwen en de lancering van deze nieuwe vlucht vanuit haar Oostenrijkse basis. Ondanks een complexe situatie is het belangrijk om aan morgen en aan de toekomstige ontwikkelingen te denken. De aankondiging van een nieuwe verbinding is een positief teken en moedigt ons aan om werk te maken van een hervatting in de beste omstandigheden.»