World hotels verwelkomt Hotel Bijou San Francisco

Luxe boetiekhotel in Union Square nu geopend. WorldHotels™ maakt bekend dat San Francisco Union Square boutique property Hotel Bijou is toegetreden tot de Crafted Collection van het merk. Hotel Bijou verwelkomt gasten met best-in-class voorzieningen, gepersonaliseerde conciërgediensten en nieuwe hotelarrangementen.

Om de heropening van het hotel te vieren, introduceert Hotel Bijou nieuwe ervaringsgerichte arrangementen. Met de introductie van het Fitness-On-The-Go pakket, worden gasten gekoppeld aan een yoga-instructeur of personal trainer om hen te begeleiden door middel van een aangepaste workout. Daarnaast begeleidt het nieuwe shoppingpakket van het hotel gasten door Union Square in San Francisco. Om deel te nemen, zullen gasten een pre-visit interview invullen en worden gekoppeld aan een lokale stylist om een unieke en gepersonaliseerde winkelervaring te creëren. Een 15% heropening korting is ook beschikbaar voor gasten die direct boeken via de website van het hotel.

“We zijn verheugd om Hotel Bijou te heropenen en gasten terug te verwelkomen in het hart van San Francisco. Hotel Bijou is een van de meest unieke hotels in de stad en combineert de elegantie van San Francisco met een chique moderne inrichting,” zegt Kunal Sikand, eigenaar van Hotel Bijou.

Hotel Bijou, gebouwd in 1914, is een landmark hotel dat de historische elegantie van San Francisco combineert met modern comfort en eclectische stijl. Het hotel beschikt over 65 ruime gastenkamers die onlangs zijn gerenoveerd met een chique en modern Art Deco design dat gasten meeneemt naar de roaring 1920s. Hotel Bijou is gerangschikt op de Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards Top 15 Hotels in San Francisco en biedt ook unieke ervaringen, zoals een spadienst op de kamer met speciale massageservices en een ontspannend wellnesspakket dat zich richt op meditatie en ademhaling.

Restaurant Gibson van Hotel Bijou staat bekend om zijn uitstekende gastronomie en biedt een meeslepende eetervaring met live-fire cooking, een smaakvol proefmenu en een uitzonderlijk drankenprogramma dat erkenning heeft gekregen van The New York Times en Forbes. Bovendien werd de Clear Bloody Mary in Gibson erkend als een van 7X7’S “50 Meest Iconische Cocktails in San Francisco”.