Worldhotels lanceert ‘Crafted collection’

WorldHotels kondigt de officiële lancering aan van haar nieuwste collectie hotels: WorldHotels Crafted Collection. De collectie, die vorig jaar werd gecreëerd, komt nu tot leven met een portfolio van speciaal gecureerde en meeslepende onafhankelijke hotels en resorts over de hele wereld.

“We kondigden deze nieuwe collectie aan enkele weken voordat de wereld werd geteisterd door de COVID-19 pandemie,” zei David Kong, President en Chief Executive Officer van WorldHotels. “Ondanks de enorme uitdagingen waar onze hotels en industrie het afgelopen jaar mee te maken hebben gehad, is Crafted Collection snel aan het uitgroeien tot een van de meest authentieke, gedurfde en pittige collecties van onafhankelijke hotels over de hele wereld.”

“Crafted is niet zomaar een lifestyle merk; het is een nieuwe generatie lifestyle hotels gemaakt voor een nieuwe generatie reizigers die hunkeren naar creativiteit, meeslepende ervaringen, geweldig design en vindingrijkheid,” aldus Gregory Habeeb, President van WorldHotels, Noord-Amerika. “Elk hotel biedt naadloze, nederige en deskundige service die een emotionele band met de gasten creëert en gasten eraan herinnert waarom ze zo graag reizen.”

WorldHotels Crafted Collection wordt gelanceerd met een portfolio van eigenschappen in belangrijke markten over de hele wereld, de eerste Crafted Collection hotels zijn onder andere:

ACME Hotel Company in Chicago, Illinois: Uitgeroepen tot het nummer 1 hotel in Chicago door Conde Nast Readers’ Choice Award, biedt het ACME Hotel Company een hippe ontsnapping op slechts een paar blokken van Chicago’s Magnificent Mile. ACME combineert boetiekdesign met een hightech vibe en gasten kunnen genieten van de stijlvolle Berkshire Room, Bunny Slope Après Ski Bar and Hot Tub, Bodega Coffee en West Town Bakery.

Hotel Bijou in San Francisco, Californië: Bekroond met de Condé Nast Traveler Readers’ Choice Award voor Top 15 Hotels in San Francisco, biedt Hotel Bijou een prachtig en uniek design en luxe gastvrijheid in het hart van San Francisco’s Union Square.

La Casa del Zorro in Borrego Springs, Californië: Deze prachtige luxe boutique tweeënveertig hectare groot resort ligt aan de rand van het grootste staatspark van Californië. Gasten kunnen hun hart ophalen aan luxe resort voorzieningen zoals tennis, golf, spa-behandelingen, inclusief casitas met privé zwembaden.

Warwick Rittenhouse Square in Philadelphia, Pennsylvania: Dit historische 4-diamondshotel is legendarisch sinds 1928 en heeft onderdak geboden aan Frank Sinatra, Ava Gardner, Sammy Davis Jr., Bob Hope en Sidney Poitier. Het klassieke ontwerp uit 1920 is aangepast aan de 21e eeuw en biedt verwennende voorzieningen zoals een spa en fitness. Gasten kunnen ook genieten van het op de Australische keuken geïnspireerde Bluestone Lane Café, het luxe restaurant Rittenhouse Grill en het veelgeprezen Spice Finch.

The Vault Hotel in Helsingborg, Zweden: Gebouwd op een authentieke bankkluis uit het begin van de vorige eeuw, is het Vault Hotel doordrenkt van geweldig design. Het Vault Hotel biedt een prachtige Atrium bar en restaurant, 56 stijlvolle gastenkamers, en een Venti Trattoria met Rebellious wijncafé.

Hotel Haarhuis in Arnhem, Nederland: Met zijn recente renovaties biedt het 100 jaar oude Hotel Haarhuis reizigers de perfecte combinatie van rijke geschiedenis en moderne service. Gasten kunnen een kopje koffie drinken bij HOEK Coffee and Pastry of een bezoek brengen aan het restaurant van het hotel, Perron 5, dat ongelooflijke culinaire reizen biedt met verse en zuivere huisgemaakte ingrediënten.

ODSweet Duomo in Milaan, Italië: Het leuke 4-sterren ODSweet Duomo werd gecreëerd door de eigenaar van een van Italië’s meest prominente ketens van zoete en hartige producten. Het hotel zorgt voor een meeslepende ervaring die alle vijf zintuigen raakt. ODSweet Duomo ligt op een steenworp afstand van de Dom van Milaan en biedt een prachtig uitzicht op de Piazza Duomo bij Sweet, de bar op het dak van het hotel.

Eigenaars en exploitanten van WorldHotels Crafted Collection-hotels genieten van de perfecte balans tussen creatieve vrijheid en een vertrouwde alliantie en partnerschap. Elk hotel krijgt toegang tot ongeëvenaarde systemen en ondersteuning via WorldHotels en haar moederorganisatie, BWH Hotel GroupSM.