WorldHotels versterkt leiderschapsteam Azië-Pacific

WorldHotels maakte de benoeming bekend van Olivier Berrivin tot Managing Director van WorldHotels Asia Pacific (APAC). De regio ziet ook bedrijfsveteranen Roland Jegge en Melissa Gan uitgebreide verantwoordelijkheden op zich nemen in hun nieuwe rollen als respectievelijk Senior Advisor en Chief Commercial Officer.

Berrivin heeft tientallen jaren ervaring in de horeca en is een vierde generatie hotelier die opgroeide in het hotelbedrijf van zijn familie, dat vier hotels omvatte. Hij heeft uitgebreide ervaring in de hotelbranche en begon zijn carrière bij de Lucien Barrière Hotel Group in Frankrijk en bekleedde diverse functies bij Accor Asia.

Berrivin trad in 2015 in dienst bij BWH Hotel Group, de moedermaatschappij van WorldHotels, als Managing Director – Asia, en heeft een cruciale rol gespeeld in de dramatische groei van de aanwezigheid van het bedrijf, met name in het stimuleren van de ontwikkeling van upscale merken in APAC. Tijdens zijn ambtstermijn bij BWH Hotel Group heeft Berrivin geholpen om de aanwezigheid van het bedrijf te laten groeien, met name in de upscale en boutique segmenten. Hij heeft ook verschillende belangrijke initiatieven geïmplementeerd om de resultaten voor de regionale hoteliers te verbeteren, waaronder verbeterde Revenue Management services, verkoop- en marketingondersteuning, nieuwe architectuur- en ontwerpdiensten en extra training voor luxe hotels.

In zijn nieuwe rol bij WorldHotels zal Berrivin verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van de exploitatie van WorldHotels in de regio en zal hij zijn inspanningen richten op hotelontwikkeling en het vergroten van de naamsbekendheid.

Naast de benoeming van Berrivin heeft WorldHotels haar APAC senior leadership team verder versterkt met de uitbreiding van verantwoordelijkheden voor Roland Jegge en Melissa Gan. Jegge zal zijn 25-jarige loopbaan bij WorldHotels voortzetten nu hij van zijn huidige functie van President – APAC de functie van Senior Advisor to the CEO van WorldHotels zal overnemen. Gan, die sinds 2005 bij het bedrijf werkt, krijgt meer verantwoordelijkheden in de nieuw gecreëerde rol van WorldHotels Chief Commercial Officer APAC.

Onder dit ervaren leiderschapsteam in Azië-Pacific blijft WorldHotels zich richten op het genereren van superieure inkomsten voor zijn hoteliers, het uitbreiden van zijn portfolio met aanbiedingen in eersteklas bestemmingen wereldwijd en het bieden van uitzonderlijke reiservaringen aan zijn gasten.