Wyndham introduceert La Quinta Inn & suites Nashville downtown

Wyndham Hotels & Resorts, ‘s werelds grootste hotelfranchiseonderneming met meer dan 8.900 hotels in bijna 95 landen, kondigt de opening aan van La Quinta Inn & Suites by Wyndham Nashville Downtown/Stadium, voorzien van het Del Sol prototype van het merk. Er zijn 175 La Quinta hotels in ontwikkeling, met openingen gepland dit jaar in belangrijke Amerikaanse markten zoals Austin, Texas; Brooklyn, N.Y.; Denver, Colo; en Santa Cruz, Calif. Internationaal heeft het merk, dat momenteel actief is in Canada, Chili, Colombia, Honduras, Mexico, Turkije en Nieuw-Zeeland, ook plannen aangekondigd om verder uit te breiden in China, de Dominicaanse Republiek, Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten.

La Quinta’s Del Sol prototype werd gecreëerd met als doel de omzet per vierkante meter te maximaliseren en tegelijkertijd de kosten per sleutel concurrerend te houden. Het heeft een fris, stijlvol en innovatief ontwerp, dat gasten comfort en gemak biedt en tegelijkertijd productiviteit mogelijk maakt, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. La Quinta by Wyndham is toegewijd aan de service en tevredenheid van de gasten en biedt een hoogstaand verblijf in een eigentijdse omgeving.

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Nashville Downtown/Stadium ligt aan de oostelijke oever van Nashville’s Cumberland River en heeft 205 ruime kamers met voorzieningen om te ontspannen en op te laden, meer dan 2.000 vierkante meter aan evenementenruimte, een restaurant en bar op het terrein, een businesscentrum om contact te houden, een fitnesscentrum om onderweg te trainen en een uitnodigend verwarmd binnenzwembad. Het hotel biedt ook voorzieningen, variërend van wasfaciliteiten en stomerijservice tot Bright Side Breakfast®. Met moderne, lokaal geïnspireerde designelementen, waaronder een uitgestrekt, met de hand betegeld mozaïek dat de muziekscène van de stad achter de receptie weerspiegelt, is de hartslag van Nashville duidelijk aanwezig in het hele hotel.

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Nashville Downtown/Stadium ligt op negen mijl van Nashville International Airport, aan de overkant van de straat van Nissan Stadium, de thuisbasis van de Tennessee Titans, op enkele minuten van Broadway. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de muziekgeschiedenis met een bezoek aan de Grand Ole Opry en het Ryman Auditorium, de Cadillac van Elvis en andere iconische memorabilia bekijken in de Country Music Hall of Fame and Museum. Zakenreizigers kunnen rekenen op een gunstige ligging in de buurt van bedrijven als Amazon, Bridgestone en iHeartRadio.

Met een focus op nieuwbouw en conversies van hoge kwaliteit, herdefinieert La Quinta de hogere middenklasse categorie en is een topaanbieder van select-service accommodatie met uitstekende accommodaties die zowel zakenreizigers als vakantiegangers in het middenklasse segment aanspreken.