Wyndham lanceert Days Inn in Turkije

Nieuwste toevoeging versterkt Wyndham’s positie als grootste internationale hotelketen van Turkije met 80 hotels en 8 van de 20 iconische merken van het bedrijf, in ‘s werelds 20e grootste economie. Wyndham Hotels & Resorts, ‘s werelds grootste hotelfranchiseonderneming met meer dan 8.900 hotels in bijna 95 landen, versterkt haar positie als grootste internationale hotelketen van Turkije met de opening van het nieuw gebouwde Days Hotel by Wyndham Istanbul Maltepe, haar eerste accommodatie in het land onder het bekende economy-merk.

Het hotel met 80 kamers ligt dicht bij het zakendistrict van Maltepe, verschillende nabijgelegen recreatiegebieden en met een gemakkelijke toegang tot het stadscentrum van Istanbul. De opening van het hotel is gepland voor later deze zomer als de vraag naar reizen naar verwachting zal toenemen. Het zal worden aangevuld met het 176 kamers tellende Days Hotel by Wyndham Istanbul Esenyurt, een nieuw gebouwd hotel dat deel uitmaakt van een mixed-use ontwikkeling die gepland is om te openen in de tweede helft van het jaar.

Days Inn by Wyndham is een van de grootste en meest erkende economy hotel merken in de wereld, met een wereldwijde portfolio van 1.600 eigenschappen. De nieuwe aanwinsten zijn de laatste in Wyndham’s expansie in Turkije. Days Inn is het achtste hotelmerk dat Wyndham lanceert in Turkije, na het recente debuut en de uitbreiding van het La Quinta merk in Istanbul, Giresun en Bodrum.

De nieuwste aanwinsten in Turkije bouwen voort op de groeiende aanwezigheid van het Days Inn merk in Europa, het Midden-Oosten, Eurazië en Afrika (EMEA), met meer dan 50 hotels in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, India, Saoedi-Arabië, Senegal, Azerbeidzjan, Jordanië. Het merk zal later dit jaar ook debuteren in de VAE, met de opening van Days Hotel by Wyndham Dubai Deira.

Days Hotel by Wyndham Istanbul Maltepe : Gunstig gelegen aan de Anatolische kant van Istanbul, dicht bij de zakelijke knooppunten van de stad en de internationale luchthavens, het Maltepe Park en Hilltown winkelcentra, evenals de Tuzla Marina, Days Hotel by Wyndham Istanbul Maltepe is de perfecte uitje voor zowel vakantie- als zakenreizigers. Days Hotel by Wyndham Istanbul Maltepe beschikt over comfortabele en goed ingerichte kamers en een overvloed aan voorzieningen, zoals een spa, stoombad, sauna, een Turks bad, fitnesscentrum, drie restaurants, evenals een lobby lounge. Het hotel biedt ook vijf vergaderzalen, een balzaal en voldoende ruimte voor evenementen met maximaal 350 gasten.

Days Hotel by Wyndham Istanbul Esenyurt : Het Days Hotel by Wyndham Istanbul Esenyurt ligt in een opkomende wijk van Istanbul, in de buurt van het TUYAP Tentoonstellings- en Conferentiecentrum en drie winkelcentra. Het maakt deel uit van een nieuwe gemengde ontwikkeling, die zowel vrijetijds- als zakenreizigers zal aanspreken. Het nieuwe hotel beschikt over moderne kamers, een overdekt zwembad, spa en health club, een restaurant op het dak met 250 zitplaatsen, een lobby lounge en extra toegang tot vrijetijds- en eet- en drinkgelegenheden van het gemengde project. Het hotel zal ook twee vergaderzalen en overdekte parkeergelegenheid bieden.

Wyndham’s hotelmerken in Turkije zijn Ramada, Ramada Encore, La Quinta, TRYP, Wyndham, Wyndham Grand, Hawthorn Suites by Wyndham en nu ook Days Inn.