Zeer positieve vooruitzichten bij Logis hotels

Het zomerseizoen is in aantocht. Er heerst een sfeer van vrijheid en vakantie. Bij LOGIS HOTELS wordt het een mooie zomer!

Nooit eerder hebben we er zo sterk naar uitgekeken om te reizen. De zomer komt eraan en we hebben het vooruitzicht opnieuw te kunnen reizen. LOGIS HOTELS registreert een zeer duidelijke toename van de boekingen voor de hele groep. Deze forse stijging begon eind april 2021: de boekingen in de LOGIS HOTELS in België zijn immers gestegen tussen de periode van 30 maart tot 13 april en die van 14 tot 28 april. “De grote vraag sterkt ons in onze overtuiging dat het bij onze klanten kriebelt om opnieuw te genieten van een vakantie bij LOGIS HOTELS, waar ze ook culinair op en top worden verwend. Vol ongeduld kijken we ernaar uit om hen mooie momenten te bezorgen!” zegt Michel Son van LOGIS Hostellerie La Claire Fontaine in La Roche-en-Ardenne.

Het belooft een mooie zomer te worden

Komende zomer ziet er veelbelovend uit en dat is te merken aan de algemene boekingscijfers, die met 142% zijn gestegen tegenover het jaar 2020. LOGIS HOTELS noteert ook een stijging met 30% van de lengte van de verblijven. Dat bewijst dat LOGIS HOTELS niet enkel worden gekozen voor een tussenstop onderweg maar ook als eindbestemming. Andere trend: de Europese en internationale klanten zijn terug. Ze vertegenwoordigen gemiddeld 45% van de klanten van de hele groep LOGIS HOTELS, met de Belgen op kop (terwijl gewoonlijk de Britten in pole-position staan).

Winnende formules

De groep heeft dus zeer positieve vooruitzichten. Zijn typische familiale charmehotels zijn een succes. En dat succes liegt er niet om: de reizigers waarderen LOGIS HOTELS om verschillende belangrijke redenen. Allereerst omdat het voor auto- en motorreizigers perfecte adresjes zijn voor een tussenstop of als eindbestemming.

De klanten waarderen in het bijzonder de authenticiteit van de LOGIS HOTELS. Het zijn allemaal kleine familiehotels. Ze zijn uitstekend gelegen, verspreid over zowat heel Frankrijk en in de buurlanden. Sommige hotels liggen in een unieke omgeving, te midden van de natuur. Perfect voor een vakantie ver van de platgetreden paden!

Heel wat hotels beschikken over alle faciliteiten die fietsers of wandelaars nodig hebben. Ze kunnen hun tochten rechtstreeks vanuit het hotel aanvatten. Deze extra’s maken je verblijf nog onvergetelijker.

Voor meer informatie: www.logishotels.comwww.logishotels.be