Zemi beach house sluit zich aan bij LXR Hotels & resorts

Prachtige strandoase in Anguilla inspireert een ongeëvenaarde rust in een adembenemende omgeving die gebruik maakt van de natuurlijke schoonheid van het eiland. LXR Hotels & Resorts, Hilton’s collectie van prachtige luxe hotels, kondigt met trots Zemi Beach House aan als het eerste hotel van het merk dat geopend is in Amerika. LXR verbindt legendarische eigendommen tot een exclusief netwerk van hotels dat zich onderscheidt door een ongeëvenaarde toewijding aan persoonlijke aandacht en luxueuze, maar lokaal meeslepende ervaringen voor hun gasten. Het 76-kamer hotel aan het strand blijft eigendom van de Goldstein Family of New York en wordt nog steeds geëxploiteerd en beheerd door de Goldstein Family.

Gelegen op een ongerept strand, is dit discreet zes ha groot domein genesteld aan de rustige en afgelegen Shoal Bay East aan de noordoostelijke kust van Anguilla. De prachtige enclave is bereikbaar vanaf St. Maarten International Airport via een 20 minuten durende pendeldienst over zee of rechtstreeks met privévliegtuigen en kleine luchtvaartmaatschappijen naar Anguilla’s International Airport en wordt nog steeds erkend als een tophotel in het Caribisch gebied door Travel + Leisure, Conde Nast Traveler, Forbes, TripAdvisor, en meer. Dit jaar werd het hotel door U.S. News & World Report uitgeroepen tot het nummer 1 hotel in Anguilla en nummer 2 in het Caribisch gebied.

“Zemi Beach House is de ideale accommodatie en Anguilla is de perfecte bestemming voor debuut LXR in Amerika”, aldus Feisal Jaffer, Global Head, LXR Hotels & Resorts. “We zijn blij om samen te werken met Zemi Beach House in het creëren van werkelijk buitengewone en authentieke ervaringen voor al onze gasten.

Zemi Thai House Spa, gevestigd in een authentiek 300 jaar oud Thais huis met een oppervlakte van 300 sq ft maken de wellness-ervaring van het pand compleet. De spa biedt een zonneterras voor modder en zout lichaamsbehandelingen, buitendouches en een vitaliteitsbad. De spafaciliteiten omvatten ook oversized privé-behandelkamers, een wellness-boetiek, buitenrestaurants met golfbedden, ruimtes voor yoga en Pilates en een meditatietuin waar gasten kunnen genieten van lessen over mindfulness en ontspanning. Een unieke bar in de oude Thaise Rijstschuur biedt thee en koudgeperste sappen van fruit, kruiden en planten uit de spatuin.

“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij LXR’s groeiende collectie van luxe hotels van topbestemmingen over de hele wereld,” zegt Paulo Paias, General Manager bij Zemi. “We kijken ernaar uit om Zemi Beach House te delen met Hilton’s wereldwijde reizigers en om onze gasten een onvergetelijke ervaring te blijven bieden”.

De onlangs benoemde chef-kok Bruno Carvalho heeft nieuwe menu’s samengesteld voor de twee belangrijkste restaurants van het pand – Stone en 20 Knots. Chef-kok Carvalho houdt toezicht op de vijf food and beverage concepten van het hotel om een innovatieve culinaire ervaring te creëren die een verscheidenheid aan instellingen en een divers scala aan smaken biedt.

Het pand beschikt ook over drie buitengewone zwembaden met cabana’s en service aan het zwembad, evenals een state-of-the-art fitnesscentrum, een gras tennisbaan, een ochtend vinyasa flow yoga sessie en beachvolleybal. Kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten van de Kids Club. Het pand heeft ook meerdere locaties, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en bruiloften.

Als Hilton’s belangrijkste collectie merk, blijft LXR haar portfolio van buitengewone hotels wereldwijd uitbreiden. LXR richt zich op accommodaties die bekend staan om hun verfijnde, luxueuze ervaringen op plaatsen waar veeleisende gasten willen verblijven. Hilton heeft momenteel een portfolio van meer dan 150 hotels en resorts die open en gastvrij zijn voor reizigers in 23 landen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, met een robuuste ontwikkelingspijplijn van ongeveer 95 hotels in de hele regio.