Zilt Zoet Zeeland: natuur, cultuur en Zeeuwse kost

Als vervolg op de succesvolle boeken ‘De Smaak van Texel’ en ‘De Smaak van de Waden’ maken Annette Van Ruitenburg en Ruth de Ruwe samen met een geboren Zeeuwse, culinair journaliste Tanja van den Berge, een boek over de smaken van de Provincie Zeeland.

In dit prachtige reis-, kook- en fotoboek doen zij verslag van hun persoonlijke reis  door de Zeeuwse provincie die hen voert langs de unieke smaak van de Zeeuwse producten, op zoek naar de herkomst en de producten van de traditionele, maar ook de vernieuwende vormen van landbouw en visserij. Gastronomie, natuur, landbouw, visserij en belangrijke historische en culturele achtergronden worden belicht in woord en beeld.

Persoonlijke verhalen en recepten van bijzondere Zeeuwse producten en professionals met uitgebreide aandacht voor het decor van al dit moois en smakelijks: de overweldigende schoonheid van de Zeeuwse natuur. “Wij gaan in op het belang van het werken met lokale producten”

Dit uniek reis, -kook- en fotoboek dat Zilt Zoet Zeeland bundelt, zodat men van alle eilanden “De Smaak” te pakken krijgt.

Zilt Zoet Zeeland verschijnt 15 juni 2016 bij Fontaine Uitgevers

ISBN 9789059567078

Gebonden: afmeting 25 x 28 cm, 256 pagina’s in full color . prijs €39.95

www.annettevanruitenburg.nlwww.ruthderuwe.nlwww.keukenvanbergen.nl