Zomers genot in een fles …

De nieuwe Peterman ‘like lime’ jenever … Met de zomer in aantocht lanceert Peterman –als eerste jenever – een uiterst frisse zomerjenever: Like Lime. Een jenever die de zonnige smaak van limoen perfect combineert met het verfrssende effect van munt. Eén die je zowel puur kan drinken als verwerkt in een zomers frisse cocktail.

Puur zal Peterman Lime Like je altijd weten te verleiden. De tintelende smaak van limoen en de frisse afwerking van munt zijn een perfecte combinatie. Door de zonnige smaak, even zacht als levendig, ben je meteen verkocht, jeneverliefhebber of niet.20180522025342_petermanlikelimecocktail

Wil je je Peterman Lime Like liever eens mixen voor de verandering, Dat kan. Serveer hem koud in een longdrinkglas en voeg tonic toe.

Ook een echte zomers cocktail behoort tot de mogelijkheden, doe 6 verse muntblaadjes in een glas, vul het met cruced ice, voeg Peterman Like Lime en eventueel een geutje bruiswater toe. Werk af met ene takje munt en twee rietjes.

Peterman Lime Like is vanaf midden juni te verkrijgen in de supermarkt.

Peterman is sinds 1921 actief met een traditioneel 100% Belgisch product. Dankzij de Bruggeman meesters-distilleerders ontstond het originele recept van de beroemde en door de Belgen meest gewaardeerde jenever. Zijn unieke en genuanceerde aroma, zijn authentiek karakter en zijn rijke en delicate smaak maken van Peterman een waardige ambassadeur van de Belgische spirit. Dat is niet zo maar een drankje, dat is niet zo maar alcohol of een naam: het is in de eerste plaats een geschiedenis, een trots, een vaderlandslievend gevoel. Peterman in beschikbaar is verschillende graan- en fruitvariëteiten.