Zomervakantie in eigen land: gezellig, duurzaam en dichtbij

Vakantie wordt deze zomer en dit najaar sowieso een tikkeltje anders dan anders… Dus waarom niet je eigen land (her)ontdekken? Ontdek België en ga op zoek naar plaatsen waar je kunt wandelen, fietsen en genieten van een heerlijke keuken. Zoals bij één van de 25 LOGIS HOTELS in België. Met hun #Logisloveslocal programma onderscheiden ze zich op verschillende vlakken. Ontdek hieronder waarom de LOGIS HOTELS net zo speciaal zijn. Maar wacht niet te lang met de zoektocht naar de kleine, familiale hotels in eigen land.
1. Comfort en authenticiteit
Typisch aan de LOGIS HOTELS is hun eigen karakter. De charme van de streek waar je verblijft, vertaalt zich in het hotel, de kamers, de keuken, de bediening. Authenticiteit krijg je bij LOGIS HOTELS volop en voor het comfort wordt hartelijk gezorgd door de eigenaars die vaak al generaties lang hoteluitbater zijn. Bovendien ondersteun je de lokale handel en tewerkstelling, want bij LOGIS HOTELS kiest men voor de korte keten en lokale producten.
2. Een keuken met regionale inspiratie
Wie in een LOGIS HOTEL verblijft, dompelt zich onder in de streek. De hotelhouders kiezen voor typische streekmenu’s en maken daarbij gebruik van de beste combinaties met verse ingrediënten, afkomstig van plaatselijke leveranciers. Elk LOGIS HOTEL probeert te bouwen aan een betere, duurzamere wereld. Duurzaamheid en gastronomie gaan daarbij hand in hand.
3. Dichtbij en veilig
Deze zomer of in het najaar hopen we, zodra het toegestaan is, toch op vakantie te kunnen. De LOGIS HOTELS houden zich strikt aan de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in overeenstemming met de aanbevelingen van de overheid. Door hun kleinschaligheid en goede ligging geniet je er van de rust, ver weg van het massatoerisme. Een vakantie in eigen land is niet alleen een veilige, maar ook een duurzame keuze. Verplaatsingskosten blijven laag en je bent nooit al te ver van huis.

4. Lichaam en geest met elkaar verzoenen
Wandelen en fietsen zijn ideaal om samen tot rust te komen en toch gezond aan beweging te doen. En een gezellige picknick hoort er natuurlijk bij. De LOGIS HOTELS hotelhouders zullen je hiermee met plezier helpen. Wist je dat er in verschillende hotels faciliteiten zijn om je fiets te stallen en te onderhouden? Ook is er bij enkele hotels de optie om je bagage te laten vervoeren naar het volgende hotel terwijl jij onderweg bent met de fiets. Wat een luxe!
Enkele leuke adressen ter inspiratie
LOGIS HOTEL Du Moulin in Ligneuville, voor een gastronomisch verblijf in een hotel met een table distinguée en een heerlijke wijnkelder, te midden van de natuur.
LOGIS HOTEL La Chaumière du Lac in Robertville voor een charmant verblijf in de Eifel (Belgische Oostkantons) op slecht een paar kilometers van de hoogvlakte van de Hoge Venen.
LOGIS hostellerie Pannenhuis in Brugge, voor een romantisch verblijf in het mooie Brugge en ideale mogelijkheden voor fietsen in het polderlandschap.
LOGIS HOTELS: de toonaangevende onafhankelijke hotel- en restaurantketen in Europa met 2.400 vestigingen, waaronder 1.800 restaurants. LOGIS HOTELS werkt met het ETIK loyaliteitsprogramma. Door hiervan lid te worden, neem je actief deel aan de ondersteuning van lokale ecologische en economische ontwikkeling en verantwoord toerisme. Lid worden kan online of bij de receptie van uw verblijfplaats. Met de ETIK klantenkaart spaar je punten die je kunt besteden bij alle LOGIS HOTELS en RESTAURANTS. Surf snel naar https://www.logishotels.com/nl/ voor meer informatie. Annuleren is gratis tot 48 uur voor de datum van aankomst.
www.logishotels.be