Zomervakantie in eigen land: verplaats gewoonweg je bubblr

Deze zomer of in het najaar hoop je er met je gezin of partner toch eens op uit te kunnen trekken zodra dit weer toegestaan is. Maar veiligheid en gezondheid komen op de eerste plaats. In eigen gezelschap creëer je die veilige bubble van thuis gewoon in een andere omgeving. Daarom zijn vakantiewoningen nu erg in trek en dat merkt Belvilla in de boekingen voor de aankomende zomermaanden juli en augustus.

Deze zomer op vakantie in eigen land, het heeft zo zijn voordelen: vriendelijk voor het milieu, een korte reistijd en dus verrassend snel in een andere omgeving. Kies je voor een vakantiewoning, dan komen daar nog een aantal voordelen bij. Je kunt namelijk in je veilige bubble blijven. Met de wagen ben je in no time op een veilige manier op je bestemming. Social distancing is gemakkelijk vol te houden in je nieuwe huis. Bovendien zijn vakantiewoningen bij Belvilla heel goed uitgerust: dat kan gaan van een tafeltennistafel tot een privézwembad of luxueuze sauna. Voor het nodige contact met de buitenwereld zorgt het vrijwel altijd aanwezige WiFi netwerk. Ook hebben de meeste woningen nog een eigen tuin en zijn erg rustig gelegen. Ideaal toch!

Met 1.566 vakantiewoningen in België heeft Belvilla een ruime keuze. Wil je naar de Ardennen, de kust, de Kempen, de Vlaamse Ardennen, de Westhoek of Haspengouw… er zijn vele mogelijkheden. Welke plekjes in eigen land wil je nog ontdekken zodra dit weer mogelijk is? Wacht misschien niet te lang om een top 3 samen te stellen, zodat je meteen kunt boeken zodra de coronaregels versoepelen. Gezien veel meer gezinnen en koppels deze zomer en najaar in eigen land zullen blijven, zijn dichtbij-vakantiewoningen in trek.

Wat men ook verkiest, bij Belvilla staat – naast luxe en rust – hygiëne voorop. Dat is nu meer dan ooit belangrijk. Verwacht een kraaknette woning bij aankomst. En… keep it clean and safe!

Zin gekregen in een zomer- of najaarsvakantie in eigen land? Wil je verblijven in een bijzondere woning? Dan kun je terecht bij Belvilla met het grootste aanbod van kwaliteitsvolle vakantiewoningen in België.