Keight hotel Opatija

Curio Collection by Hilton

 

Hilton heeft de ondertekening aangekondigd van een franchiseovereenkomst met Katarina Line d.o.o. voor de opening van Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton. Het hotel met 54 kamers opent naar verwachting in 2024 en is Curio Collection by Hilton’s eerste accommodatie in Kroatië en de laatste in een reeks van openingen en overeenkomsten van hotels in resortlocaties onder het merk in Europa. Het hotel wordt geëxploiteerd door Zagreb City Hotels d.o.o., dat momenteel drie Hilton hotels in Kroatië exploiteert: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb en Hilton Garden Inn Zagreb – Radnicka.

Het hotel krijgt een zonnedek op het dak met een zwembad en bar waar gasten kunnen ontspannen, met uitzicht op de rode pannendaken die de 19e-eeuwse gebouwen in het centrum sieren. In een tweede bar en restaurant op de begane grond kunnen gasten kiezen tussen dineren in de buitenlucht en informele maaltijden binnenshuis. Naast het zwembad op het dak van het hotel is er een tweede zwembad beschikbaar in de spa waar gasten een heerlijke behandeling kunnen ondergaan.

Zakenreizigers vinden goed uitgeruste kamers om te werken, terwijl de 100 m² multifunctionele vergaderruimte ervoor zorgt dat zakelijke bijeenkomsten van alle grootten comfortabel gehouden kunnen worden, met meer dan 50 parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton ligt in het hart van de badplaats Opatija, op minder dan twee minuten lopen van de zee. Met parken, restaurants, bars en winkels in de buurt kunnen gasten van het hotel genieten van de stad of een wandeling maken langs de beroemde Franz Jozef Lungomare, de boulevard van Opatija. De vele stranden en de weelderige omgeving van de stad, in combinatie met de vele spa’s en wellnessfaciliteiten, maken het een toevluchtsoord voor wellnessliefhebbers.

De stad Rijeka, de op twee na grootste stad van Kroatië, ligt op slechts 14 km afstand, terwijl de internationale luchthaven van Rijeka op ongeveer 40 minuten rijden van het hotel ligt. Veel van de Kroatische eilanden, waaronder Cres en Krk, kunnen per boot worden bezocht vanuit de haven van Opatija.

Hilton heeft momenteel vijf open hotels in Kroatië onder de merken Canopy by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton en Hilton Garden Inn.