Xon Chao-Danang Vietnam

: IHG Hotels & Resorts debuteert voco hotels in Vietnam

 

IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven met meer dan 6.000 hotels onder 18 merken, kondigt de opening van voco Ma Belle Danang aan – het eerste voco hotel in Vietnam en de 50e opening wereldwijd.

Danang is een van de grootste steden in Vietnam, bekend om zijn zandstranden en geschiedenis, traditionele en moderne cultuur. Het voco Ma Belle Danang ligt aan Vo Nguyen Giap Street en wordt omringd door de iconische bezienswaardigheden. Het is een hotel met 27 verdiepingen in de premiumcollectie van IHG en biedt een spectaculair uitzicht op de kustlijn en het stadslandschap, en ligt op slechts een steenworp afstand van het zachte zand van My Khe Beach.

Het interieur van het hotel is ontworpen door de in Vietnam gevestigde ontwerpstudio dwp en straalt vrouwelijkheid uit en creëert een gevoel van vloeiendheid en verfijning. Bij binnenkomst in de lobby staat een spiraalsculptuur in het middelpunt en zorgvuldig uitgekozen kunstwerken zijn door de ruimte verspreid, net als in een galerie. De kamers en suites zijn afgewerkt met hout, groenblauw en grijs, geaccentueerd met felle knallen van voco hotels’ kenmerkende geel door de bekleding en het kunstwerk, en bieden rust.

Gasten worden begroet met een lokaal geïnspireerde welkomsttraktatie (een voco kenmerk) – gratis mango macarons en een snelle check-in. Tijd voor jezelf’ lonkt in de gastenkamers, met typische voco hotelaccenten die laten zien dat het merk stap voor stap werkt aan een duurzamere toekomst, zoals heerlijke bedden met kussen- en dekbedvulling gemaakt van 100 procent gerecycled materiaal en hervulbare badkamerbuidels van Apotheke, een plantaardig biologisch huidverzorgingsbedrijf dat voor het eerst in Vietnam wordt geïntroduceerd.

Uitstekende eetervaringen bieden een voorproefje van het ‘voco-leven’ in de drie dynamische restaurants en bars van het hotel, waaronder Lyla, het restaurant van het hotel dat de hele dag geopend is, en de Lobby Lounge. Het zwembad op het dak en Ciela Skybar and Dining bieden liefhebbers van zonsondergang een adembenemend uitzicht op de kust van Danang en zorgen voor een vrolijke vibe voor het perfecte Instagrammoment. Extra voorzieningen voor gasten zijn onder andere een luxe spa, een 24-uursfitnessruimte en meer dan 521 m² flexibele ruimte voor vergaderingen en sociale evenementen.

De toplocatie van voco Ma Belle Danang biedt gasten toegang tot de populairste plekken in Centraal-Vietnam. My Khe Beach, een toevluchtsoord voor ontspanning overdag en watersporten, strekt zich uit voor het hotel, terwijl populaire attracties in de buurt Man Thai zijn, een traditioneel vissersdorp aan de voet van het schiereiland Son Tra, Linh Ung Pagode met het hoogste Boeddhabeeld van Vietnam en de beroemde Gouden Brug.