The George opent in Tel Aviv

De lancering van The George, die in oktober 2023 wordt geopend, brengt een opwindende lifestylebestemming naar het hart van de bruisende stad Tel Aviv. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van de beroemde Rothschild Avenue en zal zowel plaatselijke bewoners als tijdelijke bewoners verrukken met 170 kamers, waarvan 40 ontworpen zijn voor langdurig verblijf, vier unieke eetgelegenheden, open werkruimten en een mix van ontspannings- en vrijetijdszones, allemaal gecentreerd rond een inspirerende unieke ledenclub. De opening van The George, ontworpen door het toonaangevende lokale architectenbureau YMS en ontworpen door de wereldwijd gerenommeerde studio van ontwerper Lazaro Rosa Violan, zal een scharniermoment zijn voor Tel Aviv en zal het ultieme wonderland bieden voor iedereen die in de stad woont, werkt en de stad bezoekt.

The George zal het eerste pand in de stad zijn dat een nieuwe SevenEx hospitality benadering manifesteert en vastlegt, ontwikkeld door Elco Hospitality, een toonaangevend lifestylebedrijf gevestigd in Tel Aviv. The George richt zich op zeven stedelijke ervaringen van het dagelijks leven en wordt de thuisbasis van een verzameling ruimtes die ervaring en gastvrijheid naadloos integreren. Alle gasten zullen kunnen wonen, werken, ontmoeten, vieren, dineren, verblijven en ontspannen in alle ruimtes die een holistische microkosmos van het stadsleven tot leven brengen, een unieke ervaring.

The George geeft voorrang aan de ervaringen van gasten boven alles en biedt een ledenclub die is ontworpen om de banden tussen de lokale bevolking en tijdelijke bewoners te bevorderen. In lijn met de groeiende trend van ledenclubs in hotels wordt het een van de meest exclusieve bestemmingen van de stad. Het concept is gericht op het bieden van een levendige omgeving waar mensen naadloos kunnen netwerken en toegang hebben tot een groot aantal ervaringen, de programmering van livemuziek en shows en voorzieningen die binnen de club beschikbaar zijn. De opening van The George is gepland voor oktober 2023.