Holiday Inn resort Kasauli – Noord Indië

IHG® Hotels & Resorts heeft de ondertekening aangekondigd van een managementovereenkomst met AHG Hotels & Resorts Private Limited voor de ontwikkeling van het Holiday Inn Resort Kasauli. De nieuwbouw zal 300 kamers tellen.

De ondertekening van het nieuwe Holiday Inn Resort Kasauli zal de aanwezigheid van het merk op belangrijke toeristische bestemmingen verder versterken en IHG in staat stellen om de groei op de Indiase markt vast te houden.

Holiday Inn Resort Kasauli ligt in een van de grootste en meest prominente resortgebieden van Kasauli en biedt een uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, de belangrijkste toeristische plekken en de snelweg Chandigarh-Shimla. Kasauli is uitgegroeid tot een van de meest gewilde vakantiebestemmingen in Noord-India, bekend om de nabijheid en toegankelijkheid vanuit Shimla, Chandigarh en New Delhi. De stad staat ook bekend om zijn dichte bossen en flora, panoramische uitzichten op het besneeuwde Himalayagebergte, koloniale architectuur en aangename klimaat.

Holiday Inn Resort Kasauli kijkt uit over een charmante vallei in de Shivalik Hills en biedt een uitstekend uitzicht op het Himalayagebergte. Zodra het resort geopend is, zal het voldoen aan de behoeften van vakantiegangers, zakelijke retraites en sociale MICE, waaronder bruiloften van gasten die op zoek zijn naar rust en natuurlijke schoonheid. Naast een restaurant dat de hele dag geopend is, beschikt Holiday Inn Resort Kasauli over een lobby lounge en een bar. Voor degenen die willen ontspannen, biedt het resort toegang tot een goed uitgeruste fitnessruimte en een zwembad. Holiday Inn Resort Kasauli beschikt ook over een vergaderruimte van 2.300 m².

IHG® heeft momenteel 45 hotels onder vijf merken in SWA, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn®, Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en heeft een sterke pijplijn van 39 hotels die in de komende 2 tot 3 jaar zullen openen.