HUALUXE hotels & resorts

HUALUXE Hotels and Resorts kondigde onlangs de samenwerking aan met de nieuwe merkambassadeur – acteur Jingting Bai, om samen de elegantie en charme van de Chinese esthetiek uit te dragen. Samen met de aankondiging lanceert HUALUXE ook haar ‘Acht verfijnde culturele activiteiten’, om haar iconische ‘HUALUXE Gathering’ verder uit te breiden, waarbij de essentie van de Chinese traditionele kunst en cultuur wordt getoond door middel van tijdloze hotels. Sinds de oprichting in 2012 is HUALUXE toegewijd om gasten een eersteklas hotelervaring te bieden die rijk is aan Chinese culturele kenmerken.

Kleding: het visueel tonen van Chinese elegantie. In samenwerking met de Chinese modeontwerpster GRACE CHEN heeft HUALUXE nieuwe personeelsuniformen ontworpen die geïnspireerd zijn op de Chinese culturele esthetiek. Deze belichamen zowel elegantie als veerkracht en tonen de schoonheid van het Oosten.

Eten: Ervaar de Chinese etiquette waarbij ‘eten’ en ‘ontmoeten’ centraal staan. HUALUXE heeft een diep begrip ontwikkeld van de gewoonten van Chinese reizigers en biedt mogelijkheden voor unieke culinaire en sociale ervaringen. HUALUXE biedt Chinese themamiddagen aan waarin de unieke charme van de Chinese keuken wordt gepresenteerd door middel van handgemaakte theesnacks.

Accommodatie: Elegantie met Chinese esthetiek. De architectuur van HUALUXE belichaamt de schoonheid van traditioneel Chinees vakmanschap en kleurenpaletten. De kenmerkende F&B benadrukt de smaak en schoonheid van de Chinese culinaire cultuur. Tuinachtige scènes tonen de essentie van traditionele Chinese tuinarchitectuur op een natuurlijke en ontspannen manier, terwijl de ruimtelijke opeenvolging de esthetiek van traditionele binnenarchitectuur presenteert.

HUALUXE Bijeenkomst: Een onderdompelende ervaring van Chinese cultuur in het dagelijks leven. HUALUXE heeft zorgvuldig de exclusieve “HUALUXE Gathering” gecreëerd om Chinese esthetiek en cultureel erfgoed tot leven te brengen. De ‘Acht verfijnde culturele activiteiten’ dienen als voortzetting van de HUALUXE Gathering-filosofie, waarbij gasten de essentie van de Chinese cultuur op een dieper niveau kunnen ervaren.

HUALUXE Hotels and Resorts heeft momenteel in totaal 20 hotels in bedrijf en 22 hotels in aanbouw in de regio Groot-China. Nieuw geopende hotels zijn onder andere HUALUXE Nanjing Yuhua, HUALUXE Sanya Yalong Bay Resort en HUALUXE Guiyang Financial City. In de toekomst zal HUALUXE zich blijven ontwikkelen, zich verdiepen in de traditionele Chinese cultuur en een boeiende ervaring van Chinese esthetiek naar meer bestemmingen brengen