IHG debuteert met Holiday Inn in Bhutan

IHG® Hotels & Resorts heeft de ondertekening aangekondigd van een managementovereenkomst met T&K Construction Private Limited voor het eerste Holiday Inn hotel in Bhutan. Holiday Inn Thimphu zal zijn deuren openen in het tweede kwartaal van 2025 en zal een internationaal gerenommeerd merk aanbieden aan toeristen en zakenreizigers die Bhutan bezoeken. Het hotel markeert het tweede merk van IHG in het land en is een aanvulling op het bestaande Six Senses Bhutan.

De fascinerende landschappen en natuurlijke schoonheid van Bhutan hebben wereldwijd de aandacht getrokken van vrijetijdsreizigers. In lijn met de proactieve inspanningen van de regering om van Bhutan een vooraanstaande internationale vakantiebestemming te maken, zal Holiday Inn Thimphu gasten een uitzonderlijke en meeslepende verblijfservaring bieden. Het hotel ligt op een strategische locatie in de bruisende hoofdstad en biedt gasten naadloze toegang tot prominente toeristische centra en ligt in de buurt van Paro International Airport.

Holiday Inn Thimphu biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen van wereldklasse, die voldoen aan de behoeften van zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Met een focus op comfort kunnen gasten goed ingerichte en uitnodigende kamers en suites verwachten. Het hotel beschikt ook over drie eetgelegenheden, waaronder een restaurant dat de hele dag geopend is, een levendige bar en een ontspannende lobby lounge. Het hotel erkent de toenemende vraag naar MICE- en bedrijfsevenementen en biedt meerdere vergader- en evenementenfaciliteiten, waaronder een balzaal. Degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging kunnen ook genieten van recreatiefaciliteiten zoals een zwembad, fitnesscentrum en spa.

IHG® heeft momenteel 49 hotels onder vijf merken in SWA, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn®, Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en heeft een sterke pijplijn van 55 hotels die in de komende 2 tot 3 jaar zullen worden geopend.