Goesting in een combo tussen skaten en McFlury-ijs?

McDonald’s presenteert … Summer of Skate! De hele zomer lang tourt het meest bekende ijsje van McDonald’s, de McFlurry®, langs de strafste skate events in België. Met een heuse McFlurry®-truck, coole wedstrijden en special guests zoals professionele skaters Lore Bruggeman, Samuel De Graef en Raphaël Detienne. Skaters die samen met McFlurry® de zomer in willen sliden kunnen zich inschrijven via de website van Belgian Skateboard Association.

Deze zomer trekt de McDonald’s McFlurry®-truck doorheen het hele land voor een reeks niet-te-missen skate events. Een McFlurry® is de ultieme traktatie én een coole break tussen twee skatetricks. De kick-off van deze tour vindt plaats op zaterdag 5 augustus in Oostduinkerke, op de ODK Skate Contest.

McDonald’s wil met deze zomerse tour jongeren een leuk feel-good moment bieden. En met de McFlurry®-truck zorgen ze meteen ook voor de nodige verkoeling tussen alle skatesessies door. De supertasty Summer of Skate heeft vijf stops: 5 augustus 2023: Oostduinkerke (ODK Skate Contest) – 10 augustus 2023: Halle (Cash for tricks) – 19 augustus 2023: Bergen (Mons Skate Cup) – 27 augustus 2023: Doornik (Tournai Metro Cup) en 16-17 september 2023: Antwerpen (Antwerp Skate Contest)

McDonald’s werkt hiervoor samen met een aantal Belgische skate toppers. Zo ondersteunen onder andere skaters Samuel De Graef en Raphaël Detienne mee het project. Wie onder andere ook aanwezig zal zijn op een aantal locaties? Olympisch skatefenomeen Lore Bruggeman, om haar legendarische boardslide nog eens te showen: “Ik kijk er enorm naar uit om skaters en skate liefhebbers van over heel België te ontmoeten en samen te genieten van een tasty skate sessie. Ik ben altijd fan van Skate Contests en doe dan ook altijd graag mee, en dat wordt nu nog toffer met de verfrissing van een lekkere McFlurry®. En het coolste is: we moeten er niet eens voor naar McDonald’s – de McFlurry®-truck komt gewoon zelf naar ons toe.”

Ontdek er meteen de nieuwste McFlurry® smaak

Tijdens de McFlurry® Skate Tour krijgen alle aanwezigen de kans om de McFlurry® Maltesers te proeven. Dit gratis voor niks. Daar doet élke skatefan spontaan een bigflip van. Info en inschrijven kan via: https://www.mcdonalds.be/en/mcflurry-summer-of-skate