Buro project

DE TOEKOMST VAN WERKPLEKKEN

 

Smart Workplaces for Happy People

Buro Project, de toonaangevende Belgische onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in kantoorinrichting, stelt zich voor aan het grote publiek en de pers met zijn innovatieve Smart Workplace-concept. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van moderne organisaties en hun medewerkers, levert Buro Project op maat gemaakte kantooroplossingen die de productiviteit en het welzijn van werknemers bevorderen.

Buro Project is een Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige kantoorinrichtingsdiensten en uitgebreide expertise. Met drie professionele teams -commercieel, creatief en back-office – is Buro Project goed uitgerust om een breed scala aan oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

FOCUS OP KANTOREN

Slimme werkplekken die inspelen op de veranderende behoeften van moderne organisaties liggen aan de basis van de diensten van Buro Project. Hun aanbod omvat: 1. Kantoorinrichting op maat: Buro Project ontwerpt op maat gemaakte kantoorruimtes die perfect aansluiten bij de visie en behoeften van de klant. 2. Totaalinrichting kantoor: Van concept tot realisatie, Buro Project biedt een totaalpakket om de ideale werkomgeving te creëren. 3. Ergonomisch kantoormeubilair: Het assortiment ergonomische kantoormeubelen is ontworpen om het comfort en de productiviteit van medewerkers te verhogen.

“De kantoren van vroeger voldoen niet meer aan de verwachtingen van werknemers, leveranciers en klanten anno 2023,” zegt Frédéric de Kriek, oprichter en CEO van Buro Project. “Onze Smart Workplaces zijn ontworpen om ontmoetingen te bevorderen, productiviteit te stimuleren, hybride werken te ondersteunen, motivatie te vergroten en professionaliteit uit te stralen. Wij geloven dat happy people leiden tot een succesvolle organisatie.”

MISSIE: SMART WORKPLACE, HAPPY PEOPLE

Door zijn toewijding aan het creëren van Smart Workplaces die verder gaan dan traditionele kantoren, onderscheidt Buro Project zich van alle anderen. In lijn met de evolutie van de werkcultuur en de impact van de realiteit post-corona, streven ze naar duurzame werkplekken die rekening houden met de behoeften van organisaties en hun mensen.

KLANTENSUCCES EN CONCEPT PLACES

Met meer dan 4.000 Happy Customers en een omzet van meer dan 16 miljoen euro heeft Buro Project een indrukwekkende staat van dienst. Het bedrijf heeft zelf twee Concept Places in Aalst en Knokke, ingericht als Smart Workplaces waar Buro Project zelf actief werkt en klanten met trots ontvangt.

SNELLE UITBREIDING EN FOCUS OP NEDERLAND

Buro Project groeit snel en breidt zijn invloed uit naar het buitenland. De stap naar Nederland is daarbij zeer relevant. Momenteel is Buro Project bezig met de voorbereidingen van een Concept Place in Utrecht, Nederland, dat in september zijn deuren zal openen.

CASE STUDIES

Buro Project heeft met succes projecten afgerond voor gerenommeerde organisaties zoals Belfius Bank, KU Leuven, Moore, Dierickx Leys, Astanor, Eshre, en vele anderen. Meer info op buroproject.be