La Redoute Intérieurs: multifunctionele collectie Les Ingénieux

Prachtig en briljant ontworpen meubilair dat zich aanpast aan elke levensstijl. In reactie op het voortdurend evoluerende ritme van het hedendaagse leven, onthult La Redoute Intérieurs haar nieuwe collectie Les Ingénieux, een prachtige symfonie van multifunctioneel meubilair: creaties die even prachtig zijn als intelligent en zich aanpassen aan het levensritme, van de eerste kop koffie tot de laatste “goedenacht”.

Gecreëerd door de eigen ontwerpers van La Redoute belichamen deze stukken het ethos van “Beaux et bien pensés”. De nieuwe lijn onderscheidt zich door zijn multifunctionaliteit en modulariteit, bestaande uit stukken die kunnen worden aangepast aan je behoeften van het moment. Bovendien is de collectie ook een prachtig staaltje van vakmanschap in design, met originele lijnen en hoogwaardige materialen.

Met deze nieuwe lijn herdefinieert La Redoute Intérieurs de grenzen van innovatie. Les Ingénieux is zoveel meer dan alleen een meubelcollectie; het is een aanpasbare metgezel voor uw steeds veranderende levensstijl. Creaties vol ideeën om het leven eenvoudiger en mooier te maken!

De collectie bestaat uit 35 producten met 4 ster producten!

Gelaagde opslagtafel – Biniti : Of je nu behoefte hebt aan een werkblad, een eettafel, een bureau of een speelplaats – de opslagtafel Biniti is van nature een kameleon. Zijn strakke dubbele bovenblad met twee praktische laden betekent dat je alles direct kunt opruimen, met alles binnen handbereik. Dit is het shape-shifting wonder dat zich naadloos aan jouw behoeften aanpast.

Kantoor incognito – Matheo : Omarm je nieuwe telewerkleven met Matheo. In incognito kantoormodus combineert hij moeiteloos de allure van een echte werkruimte met elegantie en discretie. Vervaardigd uit eikenhout en verfraaid met rieten en messing afwerkingen, herdefinieert Matheo thuiswerken met een vleugje verfijning. Kantoor. Werk. Ciao!

Shape-shifting boekenkast – Volga : Zin in een herinrichting van je interieur zonder alles te hoeven veranderen? Welkom Volga! Zijn veelzijdige ontwerp danst met jouw elke gril, strekt zich gracieus uit en ontvouwt zich om jouw boeken en decoratieve objecten te presenteren of om je interieur in een mum van tijd opnieuw uit te vinden. Met Volga wordt jouw huis een creatief canvas met eindeloze mogelijkheden.

Kameleonbank – Ginosa : Woonkamer overdag, logeerkamer ‘s nachts; Ginosa creëert een ruimte die je met open armen verwelkomt. Een eenvoudige draai van de zitting verandert het in een uniek ontworpen bed. Het ontwerp heeft een nostalgische eigenaardigheid, omdat zijn volume en gestructureerde bekleding direct geïnspireerd zijn op de jaren zeventig. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en design.

De volledige collectie ontdek je op de website van La Redoute Intérieurs.