Fresh’n Rebel

wint Testaankoop award voor hun hoofdtelefoon Clam 2

 

Het Rotterdamse merk voor trendy audiowear heeft onlangs de prestigieuze Testaankoop Award in de wacht gesleept voor hun hoofdtelefoon, de Clam 2. Het label “Beste Koop” dat de hoofdtelefoon krijgt staat voor een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze bekroning is een erkenning van de uitmuntendheid en innovatie die Fresh ‘n Rebel met de Clam 2 heeft bereikt.

De Testaankoop Award is een belangrijke bevestiging van de toewijding van Fresh ‘n Rebel aan het leveren van kwalitatieve audioproducten aan hun klanten. Met deze nieuwe onderscheiding bewijst Fresh ‘n Rebel opnieuw dat ze een sterke speler zijn op het gebied van innovatie en kwaliteit in de audiowereld.

De Clam 2 is de nieuwste toevoeging aan de Clam-serie biedt een indrukwekkende luisterervaring en beschikt over een opmerkelijke batterijduur van maar liefst 80 uur. Het combineert moeiteloos stijl, comfort en hoogwaardige audiokwaliteit.

De hoofdband van de Clam 2 heeft een perfect aansluitende vorm en zachte vegan leren oorkussens voor de perfecte fit. De Clam 2 heeft een opvouwbaar ontwerp, wat hem extra compact maakt om in je tas te stoppen. Top of the bill zijn natuurlijk weer de oogverblindende kleuren waar Fresh ’n Rebel om bekend staat. Naast het classy ‘Silky Sand’ en ‘Safari Red’ vinden we ook Brave Bronze, Dusky Blue en Deep Mauve als nieuwe it-kleuren in het totaalpakket. Kies je lievelingsexemplaar en zet de wereld aan of uit wanneer je maar wilt…

De Clam 2 is verkrijgbaar online op www.freshnrebel.com.