Kerst in Gaul: Parc Asterix

VAN 23 DECEMBER TOT 7 JANUARI

Met Kerstmis voor de deur wordt het Parc Asterix aangekleed in zijn mooiste winterkleuren om jong en oud te verblijden met een gezellige, meeslepende nieuwe ervaring. Santa’s Marvellous Gardens zal het park verlichten met een betoverend parcours.  De Gallische Kerstparade is terug met alle personages. Drie verbazingwekkende shows worden toegevoegd, met de traditionele Gallische Kerstman, circuskunsten en illusie en poëzie. In een warm en gastvrij kader breiden de gangen van de kerstmarkt zich uit om plaats te bieden aan nog meer gastronomische smaken.

NIEUW: DE PRACHTIGE TUINEN VAN DE KERSTMAN

Santa’s Marvellous Gardens biedt een meeslepende gezinservaring in een kerstwereld, met 3 verschillende settings om te ontdekken: Het Betoverde Bos, De Bevroren Vallei en Santa’s Village. Dit verlichte pad is de hele dag geopend. Vlinders, lantaarns, sneeuwpoppen, dieren en lichtgevende kerstbomen zorgen voor een betoverend intermezzo voor jong en oud.

DE GAULISH CHRISTMAS PARADE, IN DE ARENA’S, OP HET MEER, IN HET THEATER OF OP HET IJS, SHOWS IN ALLE VIER DE HOEKEN VAN HET PARK

In deze themashows, die tussen de 15 en 25 minuten duren, spelen acrobaten, dansers en goochelaars in verschillende werelden die je meenemen op een wonderlijke reis.

De Gallische Kerstparade: de personages paraderen door het park op praalwagens die zijn uitgedost in kerstkleuren en -lichtjes.

Wie wil de Kerstman pakken? Een exclusieve kerstshow op ijs in het hart van de speelgoedfabriek van de Kerstman in het Mona Lisa Theater.

Wat een circus! Acrobaten en dansers nemen bezoekers mee in de wereld van het circus. Een show in de arena die jong en oud versteld zal doen staan.

Het Eiland van Wensen: een poëtische nachtshow op het meer om de dag van de bezoekers af te sluiten, met lichteffecten, vuurwerk en pyrotechniek.

OP DE KERSTMARKT, DE HERONTDEKTE PRACHT VAN DE GROTE FEESTEN VAN GALLIË

In een feestelijke sfeer zullen de personages van het park deelnemen aan de pret, gekleed in hun mooiste feestkostuums, vergezeld van de beroemde Gallische Kerstman. Je zult ze zeker zien rondlopen in de gangen van de kerstmarkt, die dit jaar wordt uitgebreid met kerstbomen versierd met kerstballen en lichtslingers. Bezoekers kunnen proeven van lekkernijen en speciale producten terwijl ze luisteren naar traditionele kerstliederen.

EEN UNIEK VERBLIJF IN DE 3 HOTELS VAN HET PARK

Bezoekers kunnen van hun bezoek aan Parc Astérix een vakantie maken door te verblijven in een van de drie betoverende hotels in het hart van het Regionale Natuurpark van Oise, op loopafstand van de attracties. Elke ochtend is er 30 minuten voor de officiële opening van het park speciale toegang tot de attracties gereserveerd voor de gasten. Een welkom intermezzo van ontspanning tussen twee onvergetelijke dagen met het gezin. Les Quais de Lutèce hôtel 4* bestaat uit een aantal majestueuze historische gebouwen aan de Seine. Het is uitgeroepen tot beste themahotel ter wereld in 2020 en heeft sinds de opening meer dan 150.000 bezoekers getrokken (capaciteit 150 kamers).

La Cité Suspendue hôtel 3* verloren in een groene omgeving, geïnspireerd op een vergeten Keltische stad. Een oase van rust bestaande uit 3 gehuchten: het pottenbakkersdorp, het kunstenaarsdorp en het druïdendorp (capaciteit 150 kamers). Les Trois Hiboux hôtel 3* biedt een uniek verblijf in het hart van het bos in een authentieke en gastvrije sfeer. Het beschikt over een majestueuze open haard om bezoekers op te warmen na een dag in het park.

GAULISCH KERST- EN NIEUWJAARSFEEST

De 3 hotels van Parc Asterix bieden bezoekers een unieke kerstavondervaring met een speciaal buffet en entertainment om Kerstmis en Nieuwjaar te vieren. Voor de gelegenheid trekken de Galliërs hun gala-outfit uit de kast en bedienen ze gasten tot 2 uur ‘s nachts in een feestelijke sfeer. Er is ook een nieuwjaarsfeest in het park in restaurant Le Cirque. (Prijzen op http://parcasterix.fr )

Parc Asterix, een unieke ervaring die al 30 jaar getest en goedgekeurd is. Het Parc Asterix, 35 km ten noorden van Parijs, bestaat uit 47 attracties en shows in 6 werelden (Gallië, het Romeinse Rijk, het oude Griekenland, de Vikingen, door de tijd en Egypte). Parc Asterix is een adembenemend avontuur aan boord van OzIris, de favoriete attractie van de farao, of Goudurix, de achtbaan met 7 loopings; spanning voor de kleine Galliërs in het Forêt d’Idéfix, of sensaties voor het hele gezin met de attractie Pégase Express! En na een dag vol avonturen biedt het park ook drie hotels met een unieke sfeer, in het hart van het bos, om de ervaring voort te zetten!