InterContinental Bellevue at the Avenue

debuteert met een herdefiniëring van luxe accommodatie in de Pacific Northwest

 

InterContinental Hotels & Resorts, onderdeel van IHG Hotels & Resorts’ luxe- en lifestyleportfolio, kondigt aan dat InterContinental Bellevue at the Avenue open is voor gasten. Dit luxe hotel met 208 kamers, gelegen in het Avenue Bellevue-complex van $ 1 miljard +, ontwikkeld door Fortress Development, markeert het debuut van het merk in de Pacific Northwest en zet een nieuwe standaard voor luxe accommodaties in de regio.

Met een adembenemend uitzicht op Lake Washington en het centrum van Seattle is InterContinental Bellevue at the Avenue klaar om een vooraanstaande bestemming te worden voor lokale, regionale en internationale reizigers.

Gasten zullen gefascineerd zijn door een ontwerp geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van Bellevue, met een organische esthetiek en een neutraal kleurenpalet. De receptie is voorzien van een marmeren balie en een abstracte muurschildering van de landschappen van de Pacific Northwest. CE LA VI Bellevue, de chique cocktaillounge van het hotel, beschikt over een prachtige kroonluchter van handgeblazen glas. De 190 kamers en 18 suites en familiekamers bieden een weids uitzicht en verfijnde accenten met hoogwaardige afwerkingen.

Het conferentiecentrum, verdeeld over twee verdiepingen en verbonden door een luchtbrug met het hotel, is een uitzonderlijke evenementenlocatie met veelzijdige binnen- en buitenevenementenruimte. Deze ruimte is op maat gemaakt voor high-end meeting- en evenementenplanners en biedt negen elegant ingerichte kamers, waaronder een grote balzaal en een junior balzaal. Het conferentiecentrum is ontworpen voor exclusieve, spraakmakende evenementen met één toegangspunt dat volledige privacy garandeert.

De InterContinental Bellevue aangeboden gastervaringen worden samengesteld door het gecertificeerde conciërgeteam Les Clefs d’Or – een van de slechts drie in de regio – en omvatten exclusieve Woodinville Country Wine Tours met meet-and-greets met wijnmakers, hands-on workshops met Avenue Bellevue-partners en privé-watervliegtuigexcursies met luchtfoto’s van Lake Washington, de Cascade Mountains, Snoqualmie en Sammamish.

Culinaire uitmuntendheid

In het hart van het complex bevindt zich CE LA VI Bellevue, een chique Parijse cocktailbar en bistro. Het dient als een sociaal centrum met dagelijkse high tea en een eersteklas selectie whisky, internationale wijnen en cocktails, gemaakt door de bekroonde mixoloog Marie Yoshimizu. Fresco biedt een voortreffelijk ontbijt dat wereldwijde inspiratie combineert met lokaal geproduceerde ingrediënten, ter ere van de unieke smaken van de Pacific Northwest.