IHG Hotel in the Wild

Voor het tweede jaar teruggekeerd naar Wilderness presented by Audi, met onvergetelijke gastvrijheid en grillige ervaringen voor zowel festivalgangers als beroemdheden. Het gerenommeerde IHG Hotel in the Wild keerde afgelopen weekend opnieuw terug naar Wilderness presented by Audi. Na het debuut van vorig jaar was de pop-up hangout de place to be voor festivalgangers en beroemdheden om achterover te leunen en te genieten van oprechte gastvrijheid, samengesteld door IHG Hotels & Resorts.

Geïnspireerd door de excentriciteiten van de Britse cultuur en de betoverende allure van een Engels landgoed, is IHG Hotel in the Wild ontworpen als een plek van eigenzinnigheid en verwondering, waar het onverwachte wordt gevierd en elk moment wordt doordrenkt met stijl.

Geïnspireerd door IHG-hotels over de hele wereld, konden festivalgangers genieten van hun favoriete hotelmomenten met een festivaltwist. Dit omvatte een prachtige hotellobby en conciërge, een full-service cocktailbar verzorgd door getrainde mixologen, een gebloemde slaapkamer in de buitenlucht met roomservicetelefoons en een beeldschone buitenbadkamer met een extra groot bad.

Op het IHG Hotel in de Wild Warm Up-sessieparty op zaterdag betoverden freestyle beatboxer Kimmy Beatbox en spoken-word-artiest Sophia Thakur het publiek en creëerden ze een gevoel van feestvreugde toen ze het podium betraden. Een met sterren bezaaide line-up van gasten nam deel aan het IHG Hotel in the Wild-evenement, waaronder Sophie Turner, Daisy Ridley, Netflix’s Bridgerton-ster Jessica Madsen en Corinna Brown van Heartstopper, Josie Gibson van This Morning en muzikale legendes Professor Green en Mel Blatt van All Saints. Bezoekers uit alle lagen van de bevolking kwamen samen om te genieten en te vieren in de magische ruimte en echte gastvrijheid voor iedereen te ervaren.

De samenwerking van IHG Hotels & Resorts met Wilderness, presented by Audi, maakt deel uit van een reeks partnerschappen om reizigers en IHG One Rewards-leden in contact te brengen met hun favoriete evenementen op het gebied van sport, entertainment en meer. Andere partnerschappen zijn onder meer: Lollapalooza, IHG is de officiële hotelpartner in de VS en Duitsland – US Open, officiële hotelpartner en loyaliteitsprogramma voor hotels – Het Bal van de gouverneurs, Het grootste feest van New York gepresenteerd door Live Nation – Six Nations Rugby, officiële hotelpartner – RB Leipzig, officiële partner van de toonaangevende Duitse voetbalclub.