Vignette Collection Malediven

IHG Hotels & Resorts kondigt een samenwerking aan met Roxy-Pacific Holdings Pte Ltd – een leider op het gebied van vastgoed en gastvrijheid in Azië-Pacific – om het merk Vignette Collection te introduceren op de Malediven.

Door de conversiedeal zal Noku Maldives, Vignette Collection, een privévillaresort met 50 sleutels op het idyllische eiland Kudafunafaru, in december 2024 toetreden tot IHG’s Luxury & Lifestyle-portfolio, een van ‘s werelds grootste, na renovatie onder het merk Vignette Collection – een familie van unieke eigendommen die uniek zijn in hun identiteit, maar verenigd door de visie om een meer authentieke manier van reizen te bieden en ondersteund door de geruststelling van IHG’s vertrouwde reputatie en toonaangevende loyaliteitsaanbod.

Noku Maldives, Vignette Collection ligt op 45 minuten met het watervliegtuig van de internationale luchthaven van Malé of op 40 minuten vliegen van de binnenlandse luchthaven Maafaru, gevolgd door een speedboottocht van 15 minuten naar het eiland.

Met een oppervlakte van bijna 90.000 m² beschikt het over 30 villa’s boven het water en 20 villa’s aan het strand, waarvan de meeste een privézwembad hebben. Met de kleinste villa van 175 m², beschikt het pand over enkele van de grootste villa’s op de Malediven – perfect voor koppels, vrienden en gezinnen om te genieten van een onvergetelijk verblijf.

Tot de faciliteiten behoren twee restaurants en bars, een buitenzwembad, een fitnesscentrum, een spa, een winkel en een duik- en watersportcentrum dat toegang biedt tot een rijke diversiteit aan zeeleven, waaronder grijze rifhaaien, pijlstaartroggen en zeeschildpadden.

IHG lanceerde Vignette Collection in augustus 2021 om een andere prijs te bieden dan het luxe conversiemerk voco en om het bestaande Luxury & Lifestyle-portfolio aan te vullen. Het merk is wereldwijd uitgegroeid tot 18 geopende hotels, waaronder Convent Square Lissabon, Vignette Collection in Portugal, The Halyard Liverpool, Vignette Collection in het Verenigd Koninkrijk, Sindhorn Midtown Hotel Bangkok, Vignette Collection en Dinso Resort & Villas Phuket, Vignette Collection in Thailand, Th8 Palm Dubai Beach Resort in de VAE en Hotel X Brisbane Fortitude Valley in Australië.