IHG & Sankari lanceren eerste luxe zelfstandige Regent Residences in Dubai

IHG® Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, heeft de lancering aangekondigd van de eerste Regent Residences in het Midden-Oosten via een overeenkomst met Sankari, een vooraanstaande ontwikkelaar van luxe onroerend goed in Dubai. Een prachtige woonwijk met twee torens, ontworpen door Foster + Partners, wordt gelanceerd in Dubai.

Regent Residences Dubai – Sankari Place, onderdeel van de luxe- en lifestyleportfolio van IHG Hotels & Resorts, zal worden gevestigd in de wijk Marasi Marina in Dubai en zal beschikken over 63 luxe eenheden en tien drijvende woningen. De lancering van het pand – dat naar verwachting eind 2027 klaar zal zijn – wordt voortgestuwd door de positie van Dubai als leider in de luxe lifestyle-sector. Regent Residences Dubai – Sankari Place weerspiegelt ook de uitbreiding van de sector van merkwoningen in Dubai en zal ‘s werelds eerste onafhankelijke Regent Residences-eigendom worden.

Regent Residences Dubai – Sankari Place breidt IHG’s high-end portfolio in de regio uit en weerspiegelt moderne luxe en richt zich op de verfijnde en moderne clientèle. Dit vlaggenschipproject viert de unieke visie om luxe gastvrijheidservaring binnen een residentieel ecosysteem te verheffen.

Gelegen op het prominente schiereiland aan het water, kunnen bewoners genieten van het uitzicht op Dubai Creek en Downtown Dubai. Regent Residences Dubai ligt in het bruisende hart van de stad, dicht bij belangrijke zaken- en uitgaanscentra, en belooft gemakkelijke toegang tot zowel Sheikh Zayed Road als Al Khail Road.

Architectonisch gezien zal het prachtige ontwerp met twee torens een exclusieve collectie woningen op de volledige verdieping bevatten, elk met een privézwembad en uitgestrekte buitenruimtes. Het trapsgewijze architecturale ontwerp is ontworpen met het oog op weelderig wonen. Het pand zal beschikken over eersteklas faciliteiten, waaronder gezondheids- en fitnesscentra van wereldklasse, een golfsimulator, een bioscoop en een speelkamer. Sportliefhebbers kunnen genieten van tennis- en padelbanen, terwijl liefhebbers van lekker eten toegang hebben tot een privé-eetzaal, een sigarenlounge en een kelder. Ook opgenomen in het plan is een business lounge, een grote spa en een lounge voor bewoners.

Het nieuwe Regent Residences Dubai – Sankari Place sluit aan bij de visie van IHG om ongeëvenaarde Regent-bestemmingen te vestigen in belangrijke gateway-steden en resortbestemmingen over de hele wereld. Elke zorgvuldig ontworpen ruimte wordt een podium waarop opbeurende ervaringen mogelijk worden gemaakt dankzij serene aanrakingen, doordachte contrasten en fantasierijke extravaganties